2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Nyaralási kisokosForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2018-06-13 17:55:32
Címkék: Bihari hírek
Ideje elkezdeni készülni a családi nyaralásra is, főleg, ha ebben az évben a nagyszülőket is magunkkal visszük. Már a tervezéskor érdemes megfogadnunk Sebestyén Orsolya, a NaturMed Hotel Carbona gyermekanimátorának tippjeit.

Tervezzünk közösen!

Többgenerációs vakációzás esetén több mindenre kell odafigyelnünk, hiszen előfordulhat, hogy minden korosztály másként értelmezi a kikapcsolódás fogalmát, ezért a legjobb, ha az egész családot bevonjuk a tervezésbe, így könnyebben megtalálhatjuk a közös pontokat.

Válasszunk programokban gazdag helyszínt!

Míg a nagyszülők inkább a gyógy- és termálmedencében ejtőznek, a szülők a kényeztető masszázsokat, ellazító szaunázásokat kedvelik, addig a gyerekek legszívesebben a vízben játszanak, csúszdáznak. Úti célnak és szállásnak is érdemes tehát olyan helyet választanunk, ahol bármely korcsoport megtalálja a számára legérdekesebb programokat.

Gyűjtsünk közös élményeket is!

Fontos, hogy próbáljunk meg olyan közös programokat szervezni, amelyeken mindenki jól érzi magát. Este társasozzunk egyet még a vacsora után, vagy menjünk közös városnézésre, esetleg válasszunk közös wellness-élményt. Törekedjünk az egyensúlyra!

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!