2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Vádat emelhetnek a bolti rabló ellenForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2018-06-27 10:35:46
Címkék: Bihari hírek
A komádi rendőrök rövid időn belül elfogták az 52 éves helyi férfit.

Egy élelmiszerbolt eladója Komádiból tett bejelentést a rendőrségre március 26-án 13 óra körül arról, hogy egy férfi bement a boltba, és azzal fenyegette meg, hogy előveszi a nála lévő kést. A fenyegetést követően a kasszához lépett, és kivette az abban lévő pénzt, valamint elvette az eladó mobiltelefonját is a pultról. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol széleskörű adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként perceken belül azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. Az egyenruhások H. Ferencet még a helyszín közelében elfogták, majd előállították a Komádi Rendőrőrsre.

A nyomozók az 52 éves férfit – gyanúsítotti kihallgatását követően – bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság március 28-án elrendelt. A megalapozott gyanú szerint a férfi az eltulajdonított pénzből cigarettát vásárolt egy közelben lévő dohányboltban.



A nyomozás adatai szerint a gyanúsított a bolt több berendezési tárgyát, valamint a pénztárgépet is megrongálta.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság H. Ferenccel szemben rablás bűntett, valamint rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást, amelyet a napokban befejeztek. A nyomozók az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbították az illetékes ügyészség részére.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!