2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Megszűnik az ikonikus takarékbetétkönyvForrás: origo.hu
Utolsó módosítás: 2018-07-03 18:38:40
Címkék: Bihari hírek
Az OTP Bank a digitalizáció által támasztott új kihívásoknak megfelelően folyamatosan fejleszti, átalakítja termékpalettáját. A változások most elérték a jó öreg papír takarékbetétkönyvet, amely októbertől megszűnik. Az ikonikus termék több generáció számára egyet jelentett a megtakarítással, azonban eljárt felette az idő.

A takarékbetétkönyv lényegében az OTP Bankkal egyidős, papír alapú megtakarítási forma. Digitális világunkban azonban eljárt az idő a papír alapú banki termékek fölött. A bank folyamatosan frissíti és a modern kor igényeihez igazítja termékpalettáját, ezért kivezeti a papír alapú betétkönyveket.

A betéteseknek nincs semmilyen teendőjük, az OTP Bank továbbra is kezeli a meglévő betétkönyveket.
Ám újat nem lehet nyitni és a meglévő betétkönyvekbe a továbbiakban nem lehet befizetni. Amennyiben az ügyfelek korszerűbb terméket szeretnének választani, a bank számos terméke és szolgáltatása közül választhatnak.

Ma már nem csak bankszámlát lehet nyitni, de például személyi kölcsön is felvehető számítógép vagy okostelefon segítségével.
Az úgynevezett látra szóló, valamint az egy éves lekötött betétkönyveket immár több mint tíz éve nem értékesíti a hitelintézet, de a meglévő betétek még érvényesek. Megtakarítási betétkönyv pedig még mindig nyitható a fiókjaiban. A változások nem érintik a gyámi betétkönyveket.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!