2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Énekeltek és táncoltak a nyugdíjasokForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2018-07-25 21:01:50
Címkék: Bihari hírek
Mintegy 400 résztvevője volt a Komádiban megrendezett XI. Régiós és I. Országos Baráti Kulturális Találkozónak.

Az „Aranykor” Városi Nyugdíjas Klub által szervezett rendhagyó találkozóra évről-évre egyre több nyugdíjas szervezet látogat el, amelynek eredménye, hogy idén az esemény már országos szintű rendezvénnyé nőtte ki magát.

Fotó: Rozsik Rita

Még Hollandiából is jöttek

Tóth Ferenc polgármester nyitotta meg az eseményt, majd Mike Zoltán, az „Aranykor” Városi Nyugdíjas Klub elnöke, Szrenka Pálné, a Nyugdíjasok Orságos Szövetségének alelnöke és Molnár Ferencné, a Hajdú-Bihar Megyei és Debrecen Nyugdíjasok Szervezete Szövetségének elnöke köszöntötta a megjelenteket. Ezután 25 csoport kulturális énekes és táncos műsorát láthattuk a színpadon. Ezek mindegyike nagy sikert aratott. A meghívottak főként Hajdú-Biharből és Békés megyéből érkeztek, de jöttek vendégek Nagyszalontáról, sőt Hollandiából is. A program alatt a Magyar Vöröskereszt Komádi alapszervezetének munkatársai vércukor-és vérnyomás mérést végeztek. A műsorok első része után finom ebéddel vendégelték meg a résztvevőket, később tombolasorsolás is színesítette a napot. A komádi nyugdíjas klub tagjai Arany toll, arany kéz címmel szabadtéri kiállításon mutatták be kézművesmunkáikat. Lengőteke versenyt is rendeztek, melynek helyezettjei kupával és oklevelekkel gazdagodtak.

Fotó: Rozsik Rita

Az esemény jó hangulatú mulatozással zárult, valamint a 2017-es jubileumi találkozón elültetett Barátságfa mellett a Barátságtáblán folytatódott a megjelent klubok, egyesületek névtábláinak elhelyezése.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!