2024. április 23. Kedd, Béla.
 
Így kereshet tapasztalat nélkül, azonnal 300 ezretForrás: hvg.hu
Utolsó módosítás: 2018-08-07 21:23:09
Címkék: Bihari hírek
Lasszóval fogják az autómosókat a fővárosban.

Óriásiak a különbségek az autómosók fizetései között a fővárosban. A Pénzcentrum nézte meg a hirdetéseket, hogy egyáltalán milyen követelményeknek kell megfelelniük azoknak, akik autómosóban szeretnének dolgozni, és ezért mennyi fizetést kaphatnak.

Volt olyan hirdetés, amelyben nettó 210 ezer forintot ajánlanak. Ezért cserébe heti öt nap munkát várnak, minden alkalommal reggel 8-tól délután 5-ig. Hétvégén nem kell dolgozni.

Egy másik autómosó ennél is többet fizetne: bruttó 380 ezer forintot. A hirdetés szövegében az olvasható, hogy a bérezés napi 13-15 ezer forint között mozog munkatapasztalattól függően, és ehhez jön még hozzá a teljesítménybér és a borravaló.

A bevásárlóközpontokban akár azonnal is lehet kezdeni, tapasztalat sem kell, a bruttó bér pedig havi 300 ezer forint. Azt írják, ez tulajdonképpen az alapbérből, a magas jutalékból és az átlagosan magas borravalóból tevődik össze.

A lap emlékeztet a Trenkwalder Személyzeti Szolgáltató Kft. elemzésére, amely szerint idén, a második negyedévben 13 százalékkal magasabb, ezer forint volt a fizikai munkát végző szak- és betanított munkások átlagos bruttó órabére, mint az előző év azonos időszakában. 2016 második negyedévéhez viszonyítva pedig átlagosan 32 százalékos a növekedés. Régiónként azonban eltérhetnek az arányok – hívják fel a figyelmet.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!