2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Visszaélnek a Magyar Posta nevévelForrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2018-08-28 19:19:01
Címkék: Bihari hírek
Újabb hamis hirdetés jelent meg internetes oldalakon, amelyben a Magyar Posta logóját felhasználva nyereményjátékot hirdetnek és klikkelésért cserébe komoly értékű nyereményeket ígérnek – közölte a Magyar Posta honlapján.

Figyelmeztetnek, hogy a Magyar Posta Zrt.-nek jelenleg nincs olyan nyereményakciója, amellyel telefonkészüléket lehet nyerni, és hogy akcióikat, nyereményjátékaikat a hivatalos csatornáikon hirdetik, böngészés közben felugró ablakként, honlapokba beépülő hirdetésként nem jelenik meg. A Magyar Posta által meghirdetett akciókhoz minden esetben tartozik játékszabályzat, így ha azt az adott weboldalon nem találja, gyanakodjon, és javasoljuk, hogy zárja be azt az ablakot! – írja a cég.

Az utóbbi hetekben ráadásul ismét jelezte néhány ügyfél, hogy a Magyar Posta nevében hívták fel őket ismeretlenek és érkező vagy át nem vett küldeményre hivatkozva személyes adatokat szerettek volna megtudni. Fontos tudni, hogy a Magyar Posta telefonon nem kér be érzékeny személyes adatokat – figyelmeztet a cég.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!