2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Orbán: A vidéki életet helyzetbe kell hozniForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-04-08 15:45:22
Orbán Viktor szerint meg kell teremteni annak a lehetõségét, hogy a kis településeken élõk is postához, orvoshoz, iskolához juthassanak. Csak akkor lesz igazán szabad Magyarország, ...

ha az emberek szabadon választhatnak lakóhelyet az országban és nem aszerint kell dönteniük, hogy hol vannak olyan életfeltételek, amelyek a mindennapi élethez szükségesek - mondta szerdán Kerekegyházán Orbán Viktor, a Fidesz elnöke miután meglátogatott két tanyasi gazdaságot a település határában.

Orbán hangsúlyozta, az új kormány feladata az lesz, hogy megteremtse a vidéki gazdák számára is a megélhetéshez szükséges feltételeket. Elmondta, hogy a mezõgazdaságnak újra lehetõséget kell adni és nem csak azt kell elvárni, hogy nyereséget termeljen, hanem azt is, hogy munkahelyeket teremtsen.

Orbán hangsúlyozta: meg kell erõsíteni a rendõrséget, azért, hogy a településektõl távolabb, tanyákon élõk is biztonságban élhessenek. Azt is mondta, hogy Magyarország akkor lesz igazán szabad ország, ha az itt élõ emberek életformájukhoz mérten választhatják meg, hogy hol éljenek, vagyis a kis településeken, kis városokban és a tanyákhoz közel is lesz arra lehetõség, hogy postához, orvoshoz, vagy gyermekeik iskolához juthassanak.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!