2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Itt a HVG friss felsőoktatási rangsora: élen az ELTEForrás: hvg.hu
Utolsó módosítás: 2018-11-23 06:58:20
Címkék: Bihari hírek
A legjobb főiskolák és egyetemek listáján dobogós még a Szegedi Tudományegyetem és a Debreceni Egyetem.

 

Idén is az Eötvös Loránd Tudományegyetem áll a HVG felsőoktatási rangsorának élén. Az intézmény emellett az oktatói kiválóság alapján összeállított alrangsort is vezeti.

A második helyre a 2019-es listán a Szegedi Tudományegyetem, a harmadikra pedig a Debreceni Egyetem került. A negyedik holtversenyben a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és a Semmelweis Egyetem.

A karok rangsorában is az ELTE került az élre a Bölcsészettudományi Karral. A második ugyancsak az ELTE-ről a Természettudományi, a harmadik pedig a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar.

A további helyezettekről, valamint arról, mi alapján állt össze a rangsor, a HVG oktatási szakportálján, az Eduline-on olvashat. Itt a HVG 2019-es felsőoktatási rangsora: ismét az ELTE áll az élen

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Szegedi Tudományegyetem és a Debreceni Egyetem vezeti a HVG 2019-es felsőoktatási rangsorát, de a karok listáján is az ELTE szerezte meg az első két helyet, a legjobb eredményt az intézmény bölcsészkara érte el. Továbbra is az Eötvös Loránd Tudományegyetem áll a HVG felsőoktatási rangsorának élén, az intézmény az oktatói kiválóság alapján összeállított alrangsort is vezeti.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!