2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Hatodik alkalommal élen az OTPForrás: origo.hu
Utolsó módosítás: 2018-11-24 20:47:13
Címkék: Bihari hírek
A mértékadó The Banker magazin szakértői az egymást követő hatodik évben is az OTP Bankot választották a legjobb privát banki szolgáltatónak Magyarországon. A hazai pénzintézet 22,5 ezer kiemelt ügyfél vagyonát kezeli, ez 35 százalékos piaci részesedést jelent.

A Financial Times lapcsoporthoz tartozó, The Banker és Professional Wealth Management szakfolyóiratok által szervezett gálán
ismét az OTP Bank képviselője vette át a legjobb privát banknak járó elismerést.
A szakmai bíráló bizottság részletesen elemezte az egyes bankok pénzügyi teljesítményét, portfólió- és kockázatkezelését, növekedési stratégiáját, állomány bővülését, piaci részesedésének alakulását. A díj odaítélése során a bizottság figyelembe vette azt is, hogy az OTP Bank privát banki szolgáltatásai innovatívak, az elérhető termékkör és a privát banki tanácsadók felkészültsége is kiemelkedik a magyar piaci versenytársak közül.

 

Az OTP Bank bankfiókja a fővárosi Corvin Plaza bevásárlóközpontbanForrás: MTI/Illyés Tibor

Az OTP Private Banking már közel 1650 milliárd forintnyi vagyont kezel. Dominanciája nem csak a legmódosabb ügyfelek vagyonkezelése terén tapasztalható.

Az év első 9 hónapjában a teljes likvid háztartási megtakarítási piaci növekedés 42 százaléka került hozzánk, ezzel az év eleje óta 31,77 százalékra növeltük részesedésünket a megtakarítási piacon – nyilatkozta Takács András, az OTP Bank vagyonkezelési és megtakarítási igazgatóságának ügyvezető igazgatója. Az OTP Private Bankinget eddig már három alkalommal a régió legjobbjának is megválasztották.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!