2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Megbukott az utasoknál a RyanairForrás: hvg.hu
Utolsó módosítás: 2019-01-06 18:36:11
Címkék: Bihari hírek
Több ezer ember válaszolta azt, hogy soha az életben nem akar többet az ír fapados légitársasággal repülni.

 

Hatodik alkalommal lett az év legrosszabb légitársasága az ír fapados Ryanair – idézi a Which felmérését a BBC. Nyolcezer embert kérdeztek meg, a Ryanairt az Aurigny Air Service, majd a Swiss Airlines, a Jet2, a Norwegian és a holland KLM követte.

A Ryanairnél leginkább az verte ki a biztosítékot, hogy a vállalat dolgozóinak sztrájkjai miatt törölt járatok után semmiféle kompenzációt nem ajánlottak fel a hoppon maradt utasoknak, de az sem javított a megítélésükön, hogy egy év alatt háromszor vezettek be új poggyászszabályokat.

A felmérésben résztvevő utasok pontozták az ülések kényelmi szintjét, az étel- és italkínálatot is. A válaszadók 70 százaléka úgy nyilatkozott, soha az életben nem akar többet a Ryanairrel repülni a jövőben.

A légitársaság idén 141 millió utast röptet majd világszerte. Egyik szóvivője úgy reagált, a felmérés nem tükrözi a társaság sikerét; ezek az adatok mindössze annak a nyolcezer résztvevőnek a véleményét mutatják, akik kitöltötték ezt a nem reprezentatív kutatást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!