2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Megverték és kiraboltákForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2019-01-08 18:13:18
Címkék: Bihari hírek
A gyanúsítottak egy 69 éves férfit bántalmaztak, majd elvették a pénzét és az ékszereit. A berettyóújfalui nyomozók őrizetbe vették a négy fiatalt.

A rendőrségre 2019. január 5-én 2 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy egy idős férfit komádi otthonában többen megtámadtak, bántalmaztak és elvették az értékeit is. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként látókörükbe került három sárándi és egy komádi fiatal férfi. A 22 éves B. Viktort, a 21 éves B. Sándort, a 18 éves Á. Ferencet és az ugyancsak 18 éves L. Patrikot otthonaikban 2019. január 7-én elfogták a nyomozók, majd gyanúsítotti kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. A nyomozás adatai szerint a négy fiatal férfi bement a sértett házába, azonban amikor észrevették, hogy a 69 éves férfi az ágyában fekszik elkezdték ököllel bántalmazni, de egyikőjük egy székkel is többször megütötte. A gyanúsítottak egy karórát, egy gyűrűt és készpénzt zsákmányoltak, majd elmenekültek a helyszínről.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a négy férfival szemben csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!