2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Heti horoszkóp 2010. április 12.-19.Forrás: Nõk Lapja
Utolsó módosítás: 2010-04-14 11:25:13
Címkék: Horoszkóp
Heti horoszkópNézze meg heti horoszkópját nálunk....
2010. április 12. – 19.
Kedves Bak!
Egész héten kapkodhatod a fejedet. Annyi infó jön, és annyi minden változik, hogy egészen megviselhet, de csak akkor, ha merev vagy. Örülj az új dolgoknak! Fogadd el, hogy az élet maga a változás! Ha ellene mész, akkor elronthatod mindazt a jót, amit hozna neked a sors. Pl. szerdán az újhold valamit vagy valakit az otthonodba fog „küldeni”. Tárd szélesre az ajtót, és engedd be! Meglátod, nagyszerû dolog fog kisülni ebbõl. A hét második felében a gyereked okozhat bosszúságot és/vagy anyagi kárt. Ne idegeskedj sokáig, lépj tovább! A hétvégén mozogj az egészségedért! Hidd el, sokkal jobb lesz a közérzeted és a hangulatod is, ha sportolsz valamit, vagy sétálsz egy nagyot.
Kedves Vízöntõ!
Legyél óvatos, mert a hét anyagi veszteséggel indulhat. Ezt csak kellõ odafigyeléssel és gyors reagálással elõzheted meg. Töröld a szótáradból azt a kifejezést, hogy „már túl késõ”! A szerdai újholdnak örülni fogsz, mert olyan új ismeretséget és/vagy ismeretet fog hozni, amely végre átlendít a holtponton. Figyelj, és ragadd meg az adódó alkalmat! A hét második felében családi konfliktus robbanhat ki. Jó lenne, ha kívül maradnál. Ez csak akkor fog sikerülni, ha nem veszel semmit a személyed elleni támadásnak. Az „egyik füleden be, a másikon ki” stratégia be fog válni. A hétvégén nagyon jó formában leszel, fõleg akkor, ha kimozdulsz otthonról. Itt a tavasz. Mehetsz biciklizni, görkorizni…
Kedves Halak!
Amennyiben ügyesen kikerülsz hétfõn délelõtt egy provokációból eredõ konfliktust, akkor remek hét elé nézel. Legyél annyira bölcs, hogy felülemelkedsz a kicsinyes kritikán! Utána számíts rá, hogy a szerdai újhold új pénzforrást fog felfedni elõtted! Más kérdés, hogy ez most belefér-e az idõdbe, ill. az elképzeléseidbe, de ne utasítsd kapásból vissza! A hét második felében vigyázz magadra a közlekedésben! Megsérülhetsz, ha dühösen, agresszívan vezetsz. Higgadj le, mielõtt baj lenne. A hétvégén szánj kis idõt az otthonodra! Szellõztess ki alaposan, és frissítsd fel a levegõt portalanítással és új zöld növényekkel! Aztán szellõztesd ki a fejedet és a tüdõdet egy nagy sétával!
Kedves Kos!
Ez egy ritka remek hét lesz a számodra. Hétfõn délelõtt még türelmesnek kell lenned. Ekkor váratlan és kellemetlen esemény történhet. Az fog bosszantani, hogy az irányítás még nem a te kezedben lesz. Szerencsére már délután gyökeres és pozitív változást tapasztalhatsz. Aztán már nem lesz okod panaszkodni, mert minden a kedved szerint alakul. Fõleg akkor, ha nemcsak magaddal foglalkozol, hanem a körülötted lévõkkel is. A szerdai újhold a Kos jelében az energiáidat magasra emeli, és segít, hogy megújulj kívül-belül, testileg-lelkileg. Ne szalaszd el ezt a kitûnõ alkalmat! Hétvégén utazz el, vagy legalább mozdulj ki a négy fal közül! Sportolhatnál is a szabadban. Biciklizz vagy tollasozz!
Kedves Bika!
A hét legelején vigyáznod kell egy régi barátságra. Apró dologból alakulhat ki vita, és ha nem vagy észnél, akkor „szakítás”. Kár lenne hagyni elveszni egy ilyen értékes barátságot. Késõbb azt láthatod magad körül, hogy mindenki fel van dobódva, és ünnepli a tavaszt, te pedig nem érzel semmi pezsgést és örömet. Ne aggódj! Hamarosan te is vidámabb leszel. A hét második felében már elemedben leszel. Az különösen jól fog esni, hogy valaki hozzád fordul segítségért. Vedd megtiszteltetésnek, de ne akard megoldani az egész életét! A hétvégén okosan oszd be a pénzedet, ne költs most semmi extra dologra! Arra is ügyelj, hogy ne rágódj régi ügyeken! A nosztalgiázás most nem fog jólesni…
Kedves Ikrek!
A héten lesz alkalmad arra, hogy beengedd az életedbe a protekciót – szó szerint és átvitt értelemben is. Eleget álmodoztál, és tettél is azért, hogy megvalósuljon. Most jött el az ideje a külsõ segítségnek. Ne aggódj, ezt nem kaphatod meg érdemtelenül. Lesz okod örülni, mert a szerdai újhold még új baráttal is megajándékoz. Akit most ismersz meg, az pezsgést és friss lendületet hoz az életedbe. Tõle, általa végérvényesen beköszönt nálad is a tavasz. Csak arra vigyázz, hogy a hét második felében ne akarj mindent te irányítani! Vedd észre, hogy mi az, ami nem rajtad múlik. A hétvégén legyen idõd önmagadra! Sétálj, olvass, csak olyasmit csinálj, ami jólesik!
Kedves Rák!
Rögtön a hét elején próbára leszel téve. Rugalmasságra és gyors reagálásra lesz szükség. Ha ez sikerül, akkor egy új fejezet kezdõdik a számodra. A szerdai újhold a munkád terén hoz sok újdonságot: új fõnököt, új feladatot stb. Semmitõl se ijedj meg, még akkor se, ha elsõre nehéznek is tûnik! Bízz magadban, és igyekezz a legjobbat, sõt a legtöbbet kihozni az új felállásból. A hét második felében foglalkozz a barátaiddal! Valakinek nagy szüksége lesz a segítségedre. Lehet, hogy szégyenlõs, és nem szól addig, amíg te rá nem kérdezel. A hétvégén add át magad a pihenésnek. Bármit csinálsz, azt tedd a lehetõ legkényelmesebb tempóban! Ne kapkodj! Élvezd, hogy végre hétvége van!
Kedves Oroszlán!
Ezen a héten egyre intenzívebben fogod érezni, hogy itt a tavasz. Már a hét elején fel leszel dobódva. Félelmetesen sok energiád lesz. Vigyázz, mert lesz, aki számára valóban félelmetesnek fogsz tûnni. Ne feledd, hogy van, aki lassabb és bizonytalanabb, mint te! A szerdai újhold olyan új ötleteket hoz neked, amelyek átlendítenek a holtponton. Érdemes leírnod ezeket, mert még csiszolgatnod kell, mint egy nyers gyémántot. A hét második felében könnyen nézeteltérésbe keveredhetsz a fõnököddel vagy egy kollégáddal. Lehetõleg ne agresszívan reagálj, uralkodj magadon! A hétvégén élj a hobbidnak! Ha még nincs, akkor keress! Kell egy olyan idõtöltés, amely teljesen kikapcsol…
Kedves Szûz!
Szükséged lesz az összes toleranciádra már a hét indulásakor. Valaki tesztelni fogja a tûrõképességed határait. Ha a dühödön át képes vagy meglátni, hogy nem rosszindulattal teszi, akkor könnyû lesz felülemelkedned. A folytatásban a tavasz íze, illata és látványa fog megtölteni mindent. Ne keseredj el, ha most ez nem tud feldobni! A szerdai újhold olyan pici jeleket küld, mint a föld alatt induló csírák: idõ kell hozzá, hogy láthatóvá váljanak. Még a hétvége elõtt egy utazás és/vagy tanulmány lehetõsége fog eléd kerülni. Ne sokat töprengj, élj vele! A hétvégén nézz optimistán a jövõbe! Mondd ki hangosan és meggyõzõdéssel, hogy megérdemled a boldogságot! Valóban kiböjtölted a jobb idõket…
Kedves Mérleg!
Nem lesz idõd unatkozni ezen a héten. Egymást fogják követni az események. Jobb, ha elõre felkészülsz, sõt örülsz neki. Most minden afelé terelget, hogy új életet kezdhess. A szerdai újhold konkrétan új ismeretséget, új szerelmet fog hozni. Hogy mi lesz ebbõl, az kettõtökön múlik. Kevés a nagy találkozás. A folytatáshoz szükség lesz bátorságra és elszántságra. De ne fuss túlságosan elõre! Elég a percet megélned. A döntéshelyzet kicsit késõbb lesz. A hétvége elõtt legyél laza és passzív! Ne erõltess és ne siettess senkit és semmit! Bízz benne, hogy a dolgok mennek a maguk útján! A hétvégén elemedben leszel, fõleg akkor, ha mozgásban maradsz. Kirándulj, sportolj! Aktívan töltsd az idõt!
Kedves Skorpió!
Ha a hét legelején elcsípsz egy jó ötletet, akkor ez egész hétre lendületet adhat neked. Megtapasztalhatod, hogy az életöröm és a boldogság nem kívülrõl jövõ, csak a szerencséseket érintõ adomány, hanem döntés kérdése. A szerdai újhold pl. az egészséged terén hozhat megújító energiákat – és újfajta elszántságot is, hogy változtass. Itt az ideje, hogy egészségesebb, jobb minõségû életet élj! Ebbe beletartozik a táplálkozás, a mozgás, a vidám társaság és a szellemi fejlõdés is. Még a hétvége elõtt vár rád egy találkozás. Az illetõ el fog varázsolni a szépségével. Ha már van párod, akkor maradj hû! A hétvégén lesz idõd eltöprengeni azon, hogy mit szeretnél. Ne lépj meggondolatlanul!
Kedves Nyilas!
Jól indul a heted, és még jobban folytatódik. Igaz, hogy a hétfõ délelõtt nem lesz túl fényes, de bírd ki, mert már délután rendben lesz minden! Iszonyú sok erõd lesz, épp ezért bármibe belefoghatsz. Olyan területeken is sikerek várnak, amelyeken eddig nem tudtál elõrelépni. Ezt jelzi a szerdai újhold is. Nyílj meg az új megoldásoknak! Meglátod, ha képes vagy megújulni, akkor új perspektívák kerülnek eléd. A hét második felében lassulj le, és óvatosan közlekedj! Nemcsak az utakon, hanem otthon is! Vigyázz a testi épségedre, máskülönben könnyen megsérülhetsz! A hétvégén legyél a pároddal kettesben. Élesszétek fel a szerelmet! Amennyiben keresed a párodat, most jó eséllyel rálelhetsz.
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!