2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
A férfiak fizetnek, hogy zabáljakForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2010-04-14 11:29:54
Miért érzi magát istennõnek a 152 kilós nõ?

Míg a legtöbb embert zavarja, hogy kövér, a 30 éves Sassy boldog és elégedett.

A 152 kilós brit nõ egyáltalán nem érez lelkiismeretfurdalást, ha megeszik egy fél csokitortát, vagy éppen gyorséttermi kajával tömi magát. Sassy Thomas egy percig sem küzd súlya ellen, sõt, egész napját evéssel tölti, ugyanis fizetnek neki ezért.

A Londonban élõ nõ nagyjából havi 2000 fontot keres azzal, hogy eladja a saját magáról készült képeket és videókat olyan férfiaknak, akiknek szenvedélyük, hogy evés közben láthassanak egy kövér nõt.

A képeken hatalmas adag kaját eszik, és megmutatja nagyra nõtt hasát is rajongóinak. Sassy korábban éjjelp õrként dolgozott, ám egy nap feledezte, hogy férfiak ezrei hajlandóak azért fizetni, hogy láthassák õt evés közben. Ekkor felmondott munkahelyén, és elkezdett hivatásszerûen enni. A fontos az, hogy nagy mennyiségû és egészségtelen ételeket egyek, amikor fényképeznek, vagy videót forgatunk - meséli a nõ a Sunnak.

Sassy elmesélte még, hogy mindig is túlsúlyos volt, és ez tini korában komoly problémát okozott neki, mert kövér gyereknek lenni mindig nehéz. Csúfolták az osztálytársai, állandóan diétázott, de nem fogyott és rémesen érezte magát a bõrében. Most viszont elégedett vagyok, egész nap a kedvenc ételeimet eszem, nincsenek anyagi gondjaim és végre boldog lehetek - mesélte.

2 évvel ezelõtt csatlakozott egy internetes csoporthoz, ahol kövér nõk beszélgetnek, és ez változtatta meg az életét.  Napi 20-30 e-mailt kaptam rögtön az elsõ idõkben, férfiaktól, akik pénzt ajánlottak azért, hogy lássanak evés közben. Végre nõnek, sõt istennõnek éreztem magam - meséli lekesen Sassy.

Egy dolgot azonban semmi pénzért nem vállalna: Soha nem fognak meztelen képek készülni rólam.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!