2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Mi lesz most a TV2-vel? Vajna még a halála előtti napokban is tárgyalt a tévé sorsárólForrás: hvg.hu
Utolsó módosítás: 2019-01-23 20:23:02
Címkék: Bihari hírek
A Népszava úgy tudja, Andy Vajna halálától függetlenül is tulajdonost váltott volna a TV2.

 

A TV2 Csoport napi működése a továbbiakban is zavartalanul folyik tovább – a Népszava szerint ezzel a levéllel próbálják nyugtatni a cég dolgozóit Andy Vajna halál után. A lap úgy tudja: Vajna halálától függetlenül is tulajdonosváltásra került volna sor a tévénél, most azonban felgyorsulhatnak a változások. Vajna még a múlt héten is részt vett több üzleti tárgyaláson – írták.

Amikor tavaly decemberben létrejött a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány, kisebb meglepetést okozott, hogy Vajnának nem kellett felajánlania sem a TV2-t, sem a Rádió 1-et. Azt még nem tudni, hogy a tévé végül a KESMA-hoz kerül e. Ami a rádió sorsát illeti: a Népszava egy kormányzati forrásra hivatkozva szintén tulajdonosváltásról is.

A tavalyi gazdálkodási adatokat még nem hozták nyilvánosságra, az egy évvel korábbiakból azt látjuk: a kormányhű médiában míg szinte mindenhol máshol komoly pluszban sikerült zárni 2017-et, Andy Vajna tévéje kétmilliárd forint veszteséget hozott össze. Igaz, még ez is kisebb bukás, mint a 2016-ban elért 7 milliárd forint veszteség. Pedig pénz aztán bőven volt a TV2-nél, az árbevétel majdnem a másfélszeresére nőtt egy év alatt, 34,5 milliárd forintra, de hiába, ha eközben a kiadások is megugrottak.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!