2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 
Összevissza fog pofozni minket az időjárásForrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2019-02-06 21:52:55
Címkék: Bihari hírek
Éjszaka bőven 0 fok alá csökkent a hőmérséklet, nappalra meg felmegy + 6-7 fokra a hőmérő higanyszála, ennek bizonyosan nem fognak örülni az arra érzékenyek. Viszont február van, már fél lábon kibírjuk, amíg eljön a tavasz. Lássuk kicsit részletesebben:

 

Szerda éjszaka túlnyomóan derült, száraz idő várható, foltokban köd, illetve zúzmarás köd képződhet, írja az MTI. Csütörtökön délelőtt a ködfoltok a legtöbb helyen feloszlanak, kevés felhő, sok napsütés várható. Csapadék nem lesz. Éjszakára mindenütt mérséklődik a légmozgás. Csütörtök hajnalban a Kisalföldön megélénkül, napközben néhol megerősödik a déli, délkeleti szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és -7 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 3 és 7 fok között alakul. Viszont a hétvégére a nappali átlaghőmérséklet 10 fok körül lesz, pénteken 8, szombaton 11, vasárnap 12 fok lehet napközben az Időkép szerint.

Napnyugta után viszont jön a fagy: csütörtök éjszaka -7, pénteken éjszaka -6, szombat éjszaka -5 fok várható. Az értékek Celsiusban értendők. Ahogy az előrejelzésből látszik, csapadék a jövő hétig elkerül minket.

(Borítókép: Köd Salgótarján közelében, 2019. február 6-án. Fotó: MTI/Komka Péter)

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!