2024. április 24. Szerda, György.
 
Ennyiért lehet most aranykalászos gazda! - 14 oktatóközpont árai egy csokorbanForrás: agrarszektor.hu
Utolsó módosítás: 2019-02-17 19:18:29
Címkék: Bihari hírek
Földszerzéshez, pályázatokhoz nélkülözhetetlen az igazolt szakmai képesítés, aminek egyik legkedveltebb formája az Aranykalászos gazda. A cím egy néhány hónapos gyorstanfolyam utáni sikeres vizsgával elnyerhető. A képzés színvonala igen eltérő, ahogyan az ára is. Az agrárszektor.hu összeszedte 14 oktatóközpont képzési és vizsgadíjait.

Kezdő és gyakorlott gazdáknak egyaránt nélkülözhetetlen az Aranykalászos gazda bizonyítvány megszerzése, amellyel kiváltható a fölműves regisztrációs szám, és lehetőség nyílik az 1 hektárnál nagyobb földterület vásárlására és bérlésére. Ezen kívül anyagi támogatáshoz is segít az agrárpályázatokon keresztül. A képzésen alapvető állattartási, növénytermesztési és gépkezelői ismereteket lehet elsajátítani jellemzően három hónap alatt, de léteznek ennél kicsit hosszabb és rövidebb tanfolyamok is.

A képzés színvonala igen eltérő, ahogyan az ára is. Az egyetemek igényesek az oktatás minőségére, de nem adják olcsón a tudást, és persze vannak felkapott, több oktatási helyszínnel rendelkező képzőközpontok is, amelyek magasabb árszínvonalat engedhetnek meg maguknak a társaiknál.
A tanfolyamok egy-két héten belül elindulnak, ezért sokan most 10-50 ezer forintos árengedménnyel kínálják a szolgáltatást.

Alább összeszedtünk 14 képzőközpontot, és feltüntettük a honlapjukon rögzített árakat. Figyelem, ezek nem a kedvezményes árak! Az akciókért keressen rá a képzőhely honlapjára!

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!