2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Leesett az ellenõrök álla a hajdú-bihari hentesboltbanForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2010-04-15 13:29:32
Még a sokat látott revizoroknak is leesett az álla a húsüzletben. Mit mondott a fejét vakaró hentes?

Hajdú-Bihar - Még a sokat látott revizoroknak is leesett az álla abban a húsüzletben, ahol a tavaszi ellenõrzési akció során több mint egymillió forint eltérést tapasztaltak a pénztárgépben regisztrált nap bevétel és a pénztárban ténylegesen szereplõ összeg között.

A fejét vakaró hentes a helyszínen elismerte, hogy napok óta úgymond „megfeledkezett" a pénztárgépben kötelezõ napi zárásokról, ezért mutatott a berendezés milliós összegû egyenleget.

Egy másik helyen feketézõ házi hentest akartak ellenõrizni a vámosokkal közösen az adóellenõrök, de a próbavásárláskor nem a sertésvágás, hanem a zárjegy és nyugta nélkül kínált pálinka miatt kényszerült magyarázkodásra az egyébként cipész vállalkozó.

Eljárás indult a zugpálinka árus ellen, akitõl a vámosok 120 liter pálinkát foglaltak le további vizsgálatra.
Az Apeh regionális igazgatósága a tavaszi ellenõrzési akció során 555 ellenõrzést tartott. Az egyik benzinkútnál érdekes mappára bukkantak, melynek tartalma arra utalt, hogy a dolgozók esetleg fiktív számlákat készítettek.

Az adózókat meglepte, hogy hét végén is felbukkantak náluk a revizorok. Egyikük megjegyezte: hát maguk ilyenkor is dolgoznak?!

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!