2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Heti horoszkóp 2010. április 19. – 26.Forrás: Nõk Lapja
Utolsó módosítás: 2010-04-19 10:54:08
Címkék: Horoszkóp
Mi vár Önre a Héten?Kedves Bak! A hét elsõ napján még vigyáznod kell, hogy ne robbanjon ki vita, de keddtõl elindul egy nyugodtabb, békésebb idõszak. Épp ezért hétfõn kövess el mindent, hogy mindenkivel megtaláld a hangot. Lehet véleményed, de ne mondd ki minden esetben! ...
2010. április 19. – 26.
Kedves Bak!
A hét elsõ napján még vigyáznod kell, hogy ne robbanjon ki vita, de keddtõl elindul egy nyugodtabb, békésebb idõszak. Épp ezért hétfõn kövess el mindent, hogy mindenkivel megtaláld a hangot. Lehet véleményed, de ne mondd ki minden esetben! A hét közepén vigyázz a pénzedre! Számíts rá, hogy olyan kötelezõ kiadás jöhet, amivel nem várhatsz! Persze ez nem azt jelenti, hogy nem járhatsz utána. Valószínûleg az fog kiderülni, hogy jobb, ha minél elõbb túljutsz rajta. A hétvégén remekül leszel. Utazás, kirándulás, társasági összejövetel, meghívás jöhet. Ez mind azt szolgálja, hogy jól érezd magad. Más dolgod nincs is, mint átadni magad az élvezeteknek. Élvezd az életet!
Kedves Vízöntõ!
Nagy változások fognak történni ezen a héten. Az otthonodban, a családodban, a munkádban és a gyerekeddel való kapcsolatodban pozitív változások indulnak el. Lehet, hogy elsõre nem fog tetszeni, de idõvel kiderül, hogy nem is olyan rossz. A hét közepén összefuthatsz valakivel, aki teljesen felforgathatja az elképzeléseidet önmagadról, a szerelemrõl és az egész életrõl. Olyan lesz õ, mint egy forgószél, de nem kell megijedned, mert õ is segít a változás elfogadásában. A hétvége elõtt az egyik rokonod miatt kellemetlen perceket élhetsz át. Valamit mond vagy kérdez, ami téged kiábrándíthat. Ne sokat õrlõdj rajta! Hétvégén lazíts! Engedj el minden gondot, és add át magad a pihenésnek!
Kedves Halak!
A hét elején azonnal azzal kell szembesülnöd, hogy milyen nehéz a békét megõrizni otthon is, és a munkahelyeden is. Rengeteg az ingerült ember, aki rögtön „robban”, ha valami kicsi nézeteltérés adódik. Szerencsére ezen hamar túljutsz, ugyanis a folytatásban egyre békésebb leszel te magad, és ez pozitívan fog hatni a környezetedre is. Ha van gyereked, akkor foglalkozz vele! Szüksége van a jelenlétedre, és a személyes példádra. A hétvégét megelõzõ napon fokozottan óvatosan közlekedj! Balesetveszély fenyeget. Fõleg sötétedés után vigyázz magadra! A hétvégén legyél a pároddal minél többet kettesben! Fõzzetek együtt, sétáljatok kéz a kézben! Ha még nem találtál rá az igazira, akkor figyelj nagyon!
Kedves Kos!
Ezen a héten elég anyagiassá válhatsz. Nem baj, ha komolyan veszed a pénzt, de ne vidd túlzásba! Fedezd fel, hogy milyen családi „örökséged” van, amely a pénzhez való hozzáállásodat befolyásolja! Gondolj vissza, hogy gyerekkorodban ki osztotta be otthon a pénzt: az édesanyád vagy az édesapád? Derítsd ki, hogy te kire hasonlítasz jobban ebbõl a szempontból! A hét közepén tele leszel életvidámsággal, amit némi anyagi „zûr” sem tud elvenni. Persze csak ha nem engeded. A hétvége elõtt a gyereked vagy egy barátod pénzügyi zavarba kerülhet, és tõled várja a megoldást. Fontold meg, mit lépsz! A hétvégén figyelj rá, hogy mit és mennyit eszel! Az egészséges ételeket részesítsd elõnyben.
Kedves Bika!
Nem fogsz unatkozni ezen a héten, folyton lesz valami vagy valaki, ami, ill. aki feladatot ad neked. A hét elején gyors és okos döntést kell hoznod pénzügyi téren, aztán bölcs tanácsot kell adnod. Mielõtt mondanád, számolj tízig, és csak akkor nyilatkozz, ha a szavaid szeretettel vannak átitatva! A hét közepén a szüleiddel és/vagy a rokonaiddal lehet összezördülésed. Igyekezz kivenni az indulatot, és maradjon a tisztelet! Így sikerülhet egy elhúzódó viszályt megelõznöd. Még a hétvége elõtt munkahelyi nézeteltérés is adódhat egy félreértésbõl. Ne reagálj elhamarkodottan, halaszd jövõ hétre! A hétvégén lassulj le! Olyasmivel töltsd az idõd, ami megnyugtat: pl. kertészkedés, szépítkezés stb.
Kedves Ikrek!
Rögtön a hét elején gyorsan kell reagálnod. Lehet, hogy meg kell védened magad egy munkahelyi ügyben. Ne hagyd magad! Érvelj adatokkal minél elõbb! Ne várj, mert egyre nehezebb helyzetbe kerülhetsz! Szerencsére amilyen gyorsan jön, olyan gyorsan el is múlik a „balhé”. A hét közepén vár rád egy érdekfeszítõ beszélgetés. Sokat tanulhatsz belõle. Szó szerint is, ha megragadod az alkalmat. A hét vége elõtt vigyázz a testi és lelki épségedre! Óvatosan közlekedj az utakon, és ne keveredj semmilyen titkos viszonyba! Olyan zavaros helyzet alakulhat ki, amelybõl hosszadalmas lesz kimászni. A hétvégén törõdj a családoddal, szervezz közös programot! És rakj rendet a szobádban!
Kedves Rák!
Úgy indul a heted, hogy balesetveszélyes helyzetbe kerülhetsz. Ne siess! Inkább késs el, semmint hogy ne érj oda! Aztán konfliktusba keveredhetsz valakivel. Ha azt látod, hogy az illetõ elfogadhatatlan stílust enged meg magának, hagyd ott! A hét közepén valami kellemes meglepetésben lesz részed. Valaki megdicsér, vagy olyasmit tesz, ami arról árulkodik, hogy nagyra becsül téged. Ne utasítsd vissza, köszönd meg az elismerést! A hétvége elõtt vigyázz a pénzedre, tedd biztonságos helyre! Csak azt vedd meg most, ami feltétlenül szükséges! A hétvége kitûnõ lenne egy utazásra. Látogasd meg a vidéki rokonaidat vagy barátaidat! Meglátod, örülni fognak neked. De vigyázz az alkohollal!
Kedves Oroszlán!
Ezen a héten új fõnököt kaphatsz, vagy új feladatot bíznak rád. Bármelyik is legyen, nem lesz könnyû a kezdet. Szükség lesz a józanságodra és a diplomáciai készségedre. Sose indulatból beszélj, máskülönben magad alatt vágod a fát. Ebbõl a szempontból a hét közepe lesz a legkritikusabb. Ha ezt sikerül konfliktus nélkül megúsznod, akkor minden rendben lesz. Még a hétvége elõtt a párod – vagy valaki, aki közel áll a szívedhez – kissé zavarosan fogja kifejezni magát. Mielõtt bosszankodni kezdenél, szólj, hogy mondja el érthetõbben! A hétvégén oszd be a pénzedet! Ha így teszel, kiderül, hogy jobban állsz anyagilag, mint gondoltad. A pluszpénzt se költsd el!
Kedves Szûz!
Ne ijedj meg, ha a hét elején változások lesznek a munkahelyeden! Ne hidd, hogy ellened irányul mindez! Várj kicsit, és kiderül, hogy mit tanulhatsz ebbõl. Emellett vedd komolyan azt a külföldi munkalehetõséget és/vagy továbbképzést, amely most talál meg! Ez nagyot lendíthet a karriereden. A hét közepén ne engedd, hogy kimondatlan titkok vonják el a figyelmedet és ezáltal az energiáidat! Lehetõleg tisztázd mindenkivel, hogy mit vár el tõled, ne kelljen kitalálnod, hanem mondasd ki vele! Így lesz tiszta a helyzet és korrekt a feladat. A hétvégén nagyon jól fogod érezni magad. Ne lepõdj meg, ha több meghívást is kapsz! Népszerûséged a topon lesz. Nyugodtan menj el több helyre is!
Kedves Mérleg!
Rögtön a hét kezdetén egy összeesküvés-elméletbe bonyolódhatsz, ha nem vigyázol. Sokszor nem elég, hogy te nem teszel semmit, csak végighallgatod a másikat. Vagy gyere el onnan, vagy határozottan határolódj el! A legokosabb az lenne, ha csak a saját dolgoddal foglalkoznál. Akinek nem inge, ne vegye magára! A hét közepén új lendületet kaphat egy régi vágyad. Ez lehet utazás vagy sport. Úgy látszik, közeleg az idõ, amikor megvalósulhat. Rajtad is múlik, hogy mikor. Tedd meg a tõled telhetõt, a többit bízd a jó sorsodra! A hétvégén lazíts: tedd fel a lábad, és pihenj! Semmi megerõltetõt nem szabad csinálnod. Muszáj regenerálódnod, máskülönben le fogsz robbanni. Az egészséged a tét…
Kedves Skorpió!
Élvezni fogod ezt a hetet. Rengeteg izgalmas dolog fog történni. Több érdekes ember fog megtalálni. Ha van párod, igyekezz hûséges maradni! Ha még nincs, akkor mindent bele! Most több jelentkezõ közül is választhatsz, de nem kell elsietned a döntést. A hét közepén viszont ne a szerelmi életeddel foglalkozz, hanem a munkádra koncentrálj! Itt bizonyítanod kell, ill. végre bebizonyíthatod, hogy mire vagy képes. Erre a lehetõségre vártál. Ne szalaszd hát el! A karriered építése elvonhat a magánélettõl és a családtól. Ezt lehet, hogy õk nehezményezni fogják. Hétvégén kiengesztelheted õket egy vidám, közös programmal. Lehet ez bobozás vagy állatkert, esetleg tekebajnokság…
Kedves Nyilas!
Mindjárt a hét elején munkahelyi konfliktusba keveredhetsz. Jó lenne, ha indulatmentesen tudnál reagálni. Lehet, hogy fel fog bõszíteni az eljárás, de ne mutasd ki a dühödet, mert felhasználhatják ellened! Szerencsére lesz idõd okos stratégiát kigondolni. A hét közepén tele leszel tervekkel. Még az is elõfordulhat, hogy egy külföldi munka, utazás vagy tanulmány lehetõsége bejön a képbe. Ne sokat töprengj, élj vele! De nem kell elkapkodnod a döntést. Tájékozódj, és járj utána a részleteknek is! Még a hétvége elõtt legyél óvatos a közlekedésben. Különösen sötétedés után kell vigyáznod. A hétvégén egy szép emberrel fogsz találkozni, aki le fog nyûgözni. Ne tegyél senkit féltékennyé!
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!