2019. július 19. Péntek, Emília.
 
A Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés elfogadta a rendőrfőkapitány beszámolóját Forrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2019-04-12 21:22:29
Címkék: Bihari hírek
A megyei közgyűlés a rendőri állomány kiemelkedő munkájának elismeréséül Kossuth kardot adott át a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének.

 

A Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés 2019. április 12-én megtartott ülésén napirenden szerepelt a megyei rendőr-főkapitányság 2018. évi tevékenységéről szóló beszámoló. A testület tagjait Dr. Gyurosovics József rendőr dandártábornok tájékoztatta a megye közbiztonsági, bűnügyi helyzetéről, a közrendet érintő eseményekről, illetve a rendőrség tevékenységéről.

A közgyűlésen részt vett Dr. Pozsgai Zsolt rendőr vezérőrnagy, az Országos Rendőr-főkapitányság személyügyi rendőrfőkapitány-helyettese és jelen voltak a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrfőkapitány-helyettesei, valamint a megye rendőrkapitányságainak, határrendészeti kirendeltségeinek vezetői is.

A testület tagjai észrevételeikben és felszólalásaikban mindannyian köszönetüket fejezték ki a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársainak a 2018. évben végzett munkájukért.

A Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés elnöke, Pajna Zoltán határozati javaslatában elismerően beszélt a megye rendőreinek szakmai tevékenységéről, majd  Dr. Gyurosovics József rendőr dandártábornok részére, a megye rendőri állományának kiemelkedő munkájának elismeréséül Kossuth kardot adott át a közgyűlés nevében.

A Hajdú-Bihar megyei rendőr-főkapitány beszámolóját a közgyűlés 21 igen szavazattal, tartózkodás és ellenszavazat nélkül elfogadta.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!