2024. április 24. Szerda, György.
 
Marad a hideg, akár havazhat is a hétvégénForrás: hvg.hu
Utolsó módosítás: 2019-04-12 22:01:37
Címkék: Bihari hírek
Szombaton és vasárnap csak ritkán fogjuk látni a napot, döntően erősen felhős vagy borult lesz az ég.

 

Péntek éjszaka több helyen számíthatunk kisebb esőre, záporra, az Alpokalja magasabban fekvő részein havas eső, havazás is lehet. Az északi, északkeleti szél nagy területen élénk, erős marad az éjszaka folyamán, a Nyugat-Dunántúlon és a Bodrogköz térségében kezdetben még előfordulhatnak viharos közeli széllökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 1 és 7 fok között alakul.

Szombaton továbbra is jobbára erősen felhős vagy borult idő lesz, csak rövid időre szakadhat fel a felhőtakaró. Több helyen várható eső, zápor, kezdetben az Alpokalja magasabban fekvő részein havas eső, havazás sem kizárt. Többfelé lesz élénk, a Nyugat-Dunántúlon és északkeleten erős az északi, északkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 1 és 7 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 8 és 17 fok között várható, nyugaton az alacsonyabb értékekkel.

Vasárnap is erősen felhős vagy borult lesz az ég, de északkeleten hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Több helyen várható eső, zápor, legkisebb eséllyel északkeleten. Az északkeleti, északi szelet sokfelé élénk, helyenként erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 17 fok között valószínű – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!