Utolsó módosítás: 2019-04-23 20:46:57 |
|
Levegőn szárított mangalicasonkát, kézzel válogatott paprikát, húsgalambot, valamint zöldségkeveréket is díjaztak.
Kiosztotta a Magyar Gasztronómiai Egyesület a kiváló minőségű magyar termékeknek járó Aranyszalag Minőség tanúsítványt. A termékeket élvonalbeli szakácsok, szakemberek javasolják, a tesztelésben rajtuk kívül az átlagfogyasztó is részt vesz – írták.
Az idei díjazottak: - a Bálint húsgalamb Dunaújvárosból, - a kézzel válogatott szegedi Rubin paprika, - Baumgartner Antal levegőn szárított mangalicasonkája, - és a Saliverzum zöldség és salátakeverék Szegedről.
Az új díjazottakkal együtt már 17 termék van, amely megkapta az Aranyszalagot.
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
|