2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Ezek lettek idén az aranyszalagos minőségi magyar élelmiszerekForrás: hvg.hu
Utolsó módosítás: 2019-04-23 20:46:57
Címkék: Bihari hírek
Levegőn szárított mangalicasonkát, kézzel válogatott paprikát, húsgalambot, valamint zöldségkeveréket is díjaztak.

 

Kiosztotta a Magyar Gasztronómiai Egyesület a kiváló minőségű magyar termékeknek járó Aranyszalag Minőség tanúsítványt. A termékeket élvonalbeli szakácsok, szakemberek javasolják, a tesztelésben rajtuk kívül az átlagfogyasztó is részt vesz – írták.

Az idei díjazottak:
- a Bálint húsgalamb Dunaújvárosból,
- a kézzel válogatott szegedi Rubin paprika,
- Baumgartner Antal levegőn szárított mangalicasonkája,
- és a Saliverzum zöldség és salátakeverék Szegedről.

Az új díjazottakkal együtt már 17 termék van, amely megkapta az Aranyszalagot.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!