2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Egymást érték a balesetek a hét utolsó munkanapjánForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2019-05-11 19:47:31
Címkék: Bihari hírek
Többek között Hajdúnánásnál, Berettyóújfalunál és Görbeházánál is volt dolga megyénk tűzoltóinak. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

 

Halálos baleset történt péntek kora reggel az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, Hajdúdorog közelében. Egy kamion gázolt el egy embert, aki a leállósávban az autója mellett tartózkodott. A balesethez a hajdúnánási hivatásos tűzoltók vonultak, akik a jármű áramtalanítását végezték el. A rendőrség az útlezárást péntek délben oldotta fel.

 

Ebes közelében, a 4-es számú főúton, a 211. kilométerszelvénynél kigyulladt egy pótkocsi kereke. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a jármű vezetője a tüzet eloltotta, így a tűzoltók a visszahűtést végezték el.

Vonatgázolás is történt pénteken Püspökladány közelében. A város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik a mintegy 360 utas mentesítő vonatra való átszállásában segítettek.

Berettyóújfalu közelében, a 42-es számú főút harmincötödik kilométerszelvényénél egy kamion az árokba borult. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók a kamiont átvizsgálták, majd áramtalanították. A sofőr a balesetben nem sérült meg.

A debreceni hivatásos tűzoltók két leszakadt faághoz vonultak pénteken. A debreceni Hadházi úton egy kőrisfa ága hasadt le, a Faraktár utcában pedig egy eper fa egyik ága veszélyeztette a gyalogos forgalmat. A tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Hajdúböszörményben, a Désány István utcában egy elkorhadt faág a telefonvezetékre szakadt délután, azt a város hivatásos tűzoltói kézi erővel távolították el.

Egy terepjáró lesodródott az útról, és oldalára borult a szántáson péntek délután Hajdúböszörmény közelében a 3323-as számú úton. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók a jármű vezetőjét az autó szélvédőjén keresztül mentették ki. A mentőszolgálat a sérültet kórházba szállította.

Este egy személyautó az M3-as autópályán, Görbeháza közelében az úttest melletti vizesárokba csúszott. A hajdúnánási hivatásos tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálták a járművet, majd áramtalanították azt. Az autóban ketten utaztak, sérülést nem szenvedtek.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!