2024. április 16. Kedd, Csongor.
 
Gólzáport hozott a hajdúsági futsal-rangadóForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2019-05-13 20:45:46
Címkék: Bihari hírek
Egy félidőig tartotta a lépést a DEAC a listavezetővel.

 

Szoros első félidő után fölényes győzelmet aratott a bajnoki listavezető MVFC Berettyóújfalu a DEAC ellen a férfi futsal NB I. A-csoportjának nyolcadik fordulójában.


Peches hálóőr

Gyors gólváltással indult a hajdúsági rangadó: a harmadik percben Amílcar szögletét fejelte a kapuba Rafinha, majd egy labdaszerzést követően Tóth lőtte ki a jobb alsót (1–1). A nyolcadik minutumban ismét szöglet után vette vissza a vezetést a Berettyó, a menteni igyekvő Kovácsról pattant pechesen a saját kapujába a labda (2–1). Nem telt el újabb hatvan másodperc, Kondás adta el a vendégek ketrece előtt a labdát, melyet Javi köszönt meg, és tovább növelte az Újfalu előnyét (3–1). A magyar válogatottban is bemutatkozó futsalos aztán javított, a jobb oldalról éles szögből vette be a peches László kapuját (3–2).

 

Összeestek

Fordulás után Harmati ragasztott egy óriási dugót a jobb felsőbe a 34. percben (4–2), majd a Serginhónak osztott ki egy fantasztikus gólpasszt (5–2). Ez a gól láthatóan végleg megtörte a vendégeket, mert négy percen belül még két gólt kaptak: előbb Amílcar bolondította kicsit a védőjét, hogy aztán jobbal találjon kaput, majd Gál porolta ki a bal felső sarkot, ezzel beállítva a 7–2-es végeredményt.

HBN

Mezei Vill FC Berettyóújfalu – DEAC 7–2 (3–2)

Berettyóújfalu, Pálfy István Rendezvénycsarnok. Vezette: Szilágyi, Takács.

MVFC: László – Javi, Szabó, Amílcar, Rafael. Csere: Sándor (kapus), Nagy I., Sipos, Gál, Mezei, Harmati, Trencsényi, Serginho. Vezetőedző: Sergio Mullor.

DEAC: Faragó Á. – Kovács, Vékei, Kondás, Varga. Csere: Krajcsi (kapus), Kasuba, Gellérfi, Szentes Bíró, Tóth A., Faragó L., Berecz, Rácz, Esztergomi. Vezetőedző: Elek Gergő

Gól: Rafael (3.), Kovács (öngól, 8.), Javi (9.), Harmati (24.), Serginho (34.), Amílcar (35.), Gál (38.), illetve Tóth (5.), Kondás (15.).

Sárga Lap: Faragó (37.), Kondás (38.)

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!