2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Autósok, figyelem: szerdától lezárnak egy sávot a 471-esenForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2019-05-14 20:01:36
Címkék: Bihari hírek
Megkezdődik a főpályát érintő munkavégzés a Debrecen-Hajdúsámson közötti szakaszon, így 2019. május 15-től félpályás lezárásra számíthatnak a közlekedők a 471. sz. főúton – olvasható a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. honlapján.

Fotó: illusztráció, Molnár Péter, archív

 

Mint írják, a 471-es főút mellett Debrecen határában mintegy 1200 méter hosszan, a főúton pedig 300 méter hosszon zajlik a kivitelezés. A munkálatok miatt 2019. június végéig félpályás forgalomkorlátozás lesz érvényben a főút Hajdúsámson irányába vezető jobb oldalán. A Salakos utca és a Madár utca között 300 méteres szakaszon jelzőlámpás forgalomirányítás mellett egy sávon, váltakozva haladhat a forgalom, míg a reggel 6.30 és 8.30 közötti időszakban jelzőőrös forgalomirányítás segíti a közlekedést az érintett szakaszon.
A munkálatok ideje alatt jelentős menetidő-növekedéssel számolhatnak az autósok.

A beruházás ütemterv szerint halad, a fakivágási, bozót- és cserjeirtási munkálatok lezajlottak, jelenleg az érintett közművek kiváltása és az útburkolat bontása van folyamatban. A kivitelezés várható befejezése 2020 harmadik negyedéve – közölte honlapján a NIF Zrt.

Türelmet és fokozott figyelmet kérnek az arra járóktól, valamint a forgalomkorlátozás betartását.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!