2024. április 24. Szerda, György.
 
Debrecen Drive: pazar gyermeknapi programok is lesznek a stadionnálForrás: dehir.hu
Utolsó módosítás: 2019-05-17 06:34:46
Címkék: Bihari hírek
A gyerekek többek között végignézhetnek egy Forma-1-es kerékcserét és igazi kamionokba is beülhetnek.

Az egész családnak szeretnének tartalmas kikapcsolódást kínálni a szervezők, érdekesek lesznek a kiállított járművek kicsiknek és nagyoknak egyaránt, de a gyerekeknek elektromos kisautókkal, kreatív kuckóval, segwayekkel készülnek, sőt kipróbálhatják a Víztorony mászófalát, a szimulátorokat, lesz arcfestés és husky kutyák által húzott gurulós fogat is.

 

Biztosan lenyűgözi majd a gyerekeket a mindkét nap hat alkalommal jelentkező show is, amiben kaszkadőrök, driftesek, motorosok és monster truck autók mutatják be elképesztő műsorukat.

A Debrecen Drive-on debütál a cívisvárosban a Crazy Sprint kihívás, ami gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt hatalmas élmény, hiszen a 200 méter hosszú felfújható pálya tele lesz különböző akadályokkal, összesen tizenkilenc feladatot kell megoldani az ügyességre, gyorsaságra és egyensúlyérzékre építve.

- A napokban az egyik családi jegyet vásárló anyuka nevetve mesélte, hogy kisfia nemrég azt kérdezte tőle, hogy neki melyik a kedvenc nyerges vontatója, amire persze igen nehezen tudott csak válaszolni, ám annak nagyon örült, hogy a Debrecen Drive-on igazi kamionokba is beültetheti a kisfiát. A Nagyerdei Stadion északi rendezvényterén a gyerekekkel együtt átélhetjük a Forma-1-es autók kerékcseréjét, sőt még egy targoncaversenyt is élőben követhetünk - mondta Miklósvölgyi Péter szervező.

Az ország legnagyobb újautó-kiállítását, valamint a járműipar jövőjét és a hazai gazdaságot tárgyaló szakmai konferenciát is felvonultató Debrecen Drive-ra belépők elővételben ezen az oldalon vagy személyesen a Lovardában, az egyetem főépületében a Campus Pont Jegyirodában, a Sport Hotelben és a Nagyerdei Víztoronyban válthatók.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!