2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
A Békás-tónál és a vidámparkban terjeszkedik a Campus FesztiválForrás: dehir.hu
Utolsó módosítás: 2019-05-17 06:56:20
Címkék: Bihari hírek
Debrecen – Két kísérőrendezvénnyel készülnek „külső helyszíneken” a Campus Fesztivál szervezői.

Újdonságokról beszélt az Ígéretes titánok zenei kibeszélőjében Süli András, a Campus Fesztivál programigazgatója.

 

A gyerekeknek a vidámparkban szervezik meg a Campus Kidet

Mint Süli András elmondta, a fesztivál jelenlegi területe gyakorlatilag megtelt, s új helyszínt ott nem tudnak nyitni, ezért „külső helyszíneken” bővítik a fesztivált két, azonos időben zajló kísérőrendezvénnyel.

A vidámpark területén rendezik majd meg a gyerekfesztivált Campus Kid néven, a Békás-tó partjára pedig Campus Art címmel egy művészetválasztó rendezvényt álmodtak meg,

mely hasonló lesz a sportágválasztókhoz. Süli András elárulta, a Campus Artra számos intézmény és alkotócsoport települ majd ki. Az érdeklődők pedig megismerhetik, mit és hogyan dolgozik például egy rézmetsző, egy karmester vagy egy restaurátor.

 

Az idei Campust július 17-e és július 21-e között rendezik meg. A fesztiválra számos külföldi fellépőt jelentettek be: jön Alan Walker, a Limp Bizkit, Willy William, a Delinquent Habits, Nora En Pure, az Oh Maddie, a Seafret és a Dog Eat Dog is.

A magyar előadók közül mások mellett itt lesz a Campus Fesztiválon a Tankcsapda, Majka, a Halott Pénz, a Quimby, Rúzsa Magdolna, a Punnany Massif, Horváth Tamás, az Irie Maffia, a 30Y, a Bagossy Brothers Company, az AWS és a Road.

A négynapos bérleteket 24990 forintért lehet megvásárolni, s már a napijegyeket is meg lehet venni, a nulladik napra 8 ezerért, a többire egy tízezresért.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!