2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Hová tûnt Daróczi Dávid búcsúlevele?Forrás: Haon
Utolsó módosítás: 2010-04-21 12:01:46
A boncolási jegyzõkönyv egybevág a szemlebizottság helyszíni véleményével, azaz nem találtak idegenkezûségre utaló nyomot.

A rendõrség abban a percben lezárja a Daróczi Dávid rendkívüli halálesetével kapcsolatos közigazgatási eljárást, amint a szakértõi véleményeket írásba foglalják és elküldik a BRFK-nak.


A rendõrségnek nincs lehetõsége arra, hogy a közigazgatási eljárásról nyilatkozzon. Hallgatásuk alátámasztja, hogy a volt kormányszóvivõ saját kezével vetett véget életének, ellenkezõ esetben ugyanis nyomozást indítottak volna, és azt közölnék a külvilággal. A boncolási jegyzõkönyv egybevág a szemlebizottság helyszíni véleményével, azaz nem találtak idegenkezûségre utaló nyomot. Ugyanakkor a rendõrség meghallgatta azon személyeket, akikkel Daróczi életének utolsó 24 órájában személyesen találkozott vagy telefonon beszélt, elektronikus levelet vagy SMS-t váltott - írja a Bors.

Eleinte arra lehetett következtetni, hogy Liptaival való szakítása indította Daróczit tragikus tettére, ám az eddigi rendõrségi vizsgálatból kiszivárgott információk arra utalnak, hogy ennél sokkal bonyolultabb a helyzet. Minden bizonnyal inkább H. Hubert állhat az események középpontjában, akinek – miként a Bors elsõként megírta – Daróczi Dávid négy búcsú- SMS-t küldött halála napján. Annak a fiatalembernek, aki aztán késõbb rátalált akasztott barátjára.

A lakásban a nyomozók nem találtak semmit, amelyben megmagyarázta volna tettét. A Bors Rendõrségi szakértõje azonban felhívta a figyelmet arra, hogy Daróczi napok óta készülhetett az öngyilkosságra, így nagyon is valószínû, hogy írt búcsúlevelet.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!