2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
A DEAC a hetedik, az MVFC az első helyértForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2019-05-29 07:26:39
Címkék: Bihari hírek
A helyosztókkal folytatódik az élvonalbeli futsalbajnokság.

Nem sikerült szépen zárnia a rájátszást a DEAC csapatának: a férfi futsal NB I. A csoportjának 10. fordulójában, hétfőn este Elek Gergő tanítványai 2–1-re kikaptak Csömörön. Az első félidő nem hozott gólt, aztán a 31. percben egy szerencsétlen öngóllal szerzett vezetést a hazai egylet. A hajrában növelte előnyét a Csömör, majd Tóth Attila szépített, ezzel kialakítva a 2–1-es végeredményt. „Túl sok kulcsjátékosunk fogott ki rossz napot. Folyamatosan rossz döntések születtek. Egy extra teljesítményünk volt, a kapusunk. Így nehéz meccset nyerni. Így is volt sanszunk a győzelemre, de Fortuna nem így akarta” – olvasható Elek Gergő értékelése a klub honlapján.

Ezzel eldőlt, hogy a debreceniek a hetedik helyért folytathatják, méghozzá az Aramis gárdája ellen. Az első meccsre pénteken 19 órától kerül sor a DESOK-ban.

Az MVFC-Berettyóújfalu hibátlan mérleggel, az élen végzett a rájátszás végén, így a Mezei-Vill a bajnoki döntőben küzdhet tovább, az ellenfél a Haladás lesz. Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharc első felvonását csütörtökön 18.30-tól rendezik a Pálfi István Rendezvénycsarnokban.

HBN

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!