2019. december 10. Kedd, Judit.
 
Kigyulladt egy teherautó motortere BerettyóújfalubanForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2019-08-08 21:44:47
Címkék: Bihari hírek
Debrecenben pedig tűzoltók szabadították ki egy kisfiú kerékpár küllők közé szorult lábát.

Fotó: Illusztráció, Pixabay

 

Több lehasadt faágat kellett eltávolítaniuk a tűzoltóknak szerdán. Az ágak a debreceni a Leiningen utcában és a Külső Vámospércsi úton is veszélyeztették a forgalmat. A tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be – írja közleményében a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Kigyulladt tegnap délután egy kukoricát szállító teherautó motortere Berettyóújfaluban, a Vasút utcában. A helyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Elesett biciklizés közben egy kisgyermek tegnap kora este a debreceni Péterfia utcában, és az egyik lába beszorult a kerékpár küllői közé. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói drótvágóval levágták a küllőket, így szabadították ki a gyermek lábát. A mentőszolgálat a sérültet kórházba szállította – tette hozzá a katasztrófavédelmi igazgatóság megyei szóvivője.
Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a megyében a rendőrök az elmúlt 24 órában 4 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek. A szolgálatot ellátó állomány 10 személyt fogott el, akik közül 8 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 2 főt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 33 személyt állítottak elő, köztük 12 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 15 esetben történt.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!