2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Vidám gyermekfesztivállal is készülnek a karneváli hétenForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2019-08-16 07:00:46
Címkék: Bihari hírek
A Galiba Gyermekfesztivál 2012-ben jött létre a Debreceni Virágkarnevál kísérőrendezvényeként azzal a céllal, hogy a gyermekcsoportok is felvonulhassanak a saját maguk készítette kocsikkal, ezzel is belekóstolva a karneválozás nyújtotta élménybe. Az idén augusztus 15-től kezdődő egyhetes gyermekfesztivál a debreceni Békás-tó, a vidámpark és a Nagyerdei Stadion rendezvényterén színes programokkal várja a családokat – olvasható a Nagyerdei Kultúrpark közleményében. A fesztivál fő eseményét, a felvonulást augusztus 18-án rendezik meg a Lúdas Matyi néven alapított vidámparkban.

Fotó: Matey István

 

A vidámparkban a vasárnapi, ingyenes rendezvénynapon számos izgalmas és érdekes programon vehetnek részt a családok és kikapcsolódni vágyók, hiszen lesz Lúdas Matyi-hasonmástalálkozó és ügyességi próba, állatkerti őshonos magyar lúd bemutató, táncház, valamint Waldorf-mesejáték is. A fesztiválon részt vesz az egyik debreceni sportáruház is, akik egész nap sportos és szórakoztató programokkal készülnek az érdeklődőknek.

A sokszínű programkavalkád mellett a vidámpark egyedülálló játékgépei teszik teljessé a felhőtlen szórakozást. A Galiba Gyermekfesztivál alatt a cívisváros szórakoztatóparkja hosszabbított nyitva tartással, 9.00 és 19.00 között várja a nagyközönséget. További információk itt érhetők el.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!