2024. március 19. Kedd, József, Bánk.
 
Fordított és nyert az MVFC DunaújvárosbanForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2019-09-09 19:09:14
Címkék: Bihari hírek
Mozgalmas meccset játszott a két csapat pénteken, a férfi futsal NB I. harmadik fordulójában.

Fotó: Matey István, archív

 

A hagyományokon túl ami miatt jó mérkőzésnek ígérkezett a Berettyóújfalui vendégjátéka az az volt, hogy mindkét fél javítani szeretett volna múlt fordulóbeli teljesítményén. A hazaiaknál egy kulcsember, Németh Péter sérülés miatt kimaradt a keretből, a másik oldalon viszont Diece vállalta a játékot sérülése után – derül ki az mvfc.hu beszámolójából.

Hamar két nagy helyzettel nyitott a Dunaferr, az MVFC kicsit kapkodva indította a játékot, aztán kicsit rendezve a sorokat Revelandnak is adtak védeni valót, két nagy védést mutatott be a hazaiak kapusa. Az irányítást átvette az MVFC, de a kontráival veszélyes volt a Dunaferr. Egy ilyen lehetőséget a 14. percben gólra is váltottak a hazaiak Fridrich révén. Az utolsó öt percben szinte csak az MVFC-nél volt a labda, ám hogy végig kell koncentrálni és futsalban akár három másodperc is elég lehet egy gólhoz, azt bizonyította a hazaiak még éppen a dudaszó előtti találata.

A klubhonlap tudósítása szerint a kétgólos előny a Dunaferrt kicsit megnyugtathatta, a vendégeket pedig bosszanthatta, hogy hasonlóan a DEAC elleni meccshez, most is hátrányból kellene megnyerni a találkozót. Nagy erőket mozgósított a Mezei-Vill, a labdát szinte csak Trencsényiék birtokolták, de nem tudtak eléggé koncentrálni a befejezéseknél. A 27. percben Fridrichet kiállították, és az emberelőnyös helyzetből Nagy Imre szerzett gólt. A félidő derekától már újra veszélyes Dunaferr-kontrákat láthatott a közönség, ám gólt ismét a vendégek szereztek, Diece bombázott a kapuba a 33. percben. Majd Horváth Benedek révén újra visszavette a vezetést a Dunaújváros, de ismét jött a vendégek brazilja, s Diece gólja az egyenlítést jelentette. Két perccel a lefújás előtt Rábl szerzett szép találatot sarokkal, először vezetett az MVFC. Az előnyt más nem is adták el a bihariak, így egy góllal, 4-3-ra nyerni tudtak Dunaújvárosban.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!