2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Nem volt tűz a Wizz Air Debrecenben kiürített gépénForrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2020-01-07 16:54:16
Címkék: Bihari hírek
Nem volt tűz a január 4-én, szombaton késő délután Debrecenből Párizsba induló menetrend szerinti járaton, erősítette meg a Wizz Air korábbi közleményét a Debrecen International Airport vasárnap este az MTI-nek.

A porladt jégtelenítő folyadék kelthette a füst benyomását a repülőgép hátuljánál.

Szombaton a Wizz Air W6 7867-es számú, Debrecenből Párizs-Beauvais-ra közlekedő járatát ki kellett üríteni a felszállást megelőző jégmentesítés után a debreceni repülőtéren, miután a földi kiszolgáló személyzet és a reptéri tűzoltóság lehetséges tüzet jelentett a repülőgép hátsó részén.

A személyzet az ilyenkor szokásos protokollt követve az első ajtók csúszdáin evakuálta az utasokat, mindenki biztonságosan elhagyta a fedélzetet.

A repülőtéri tűzoltóság és a karbantartó személyzet alaposan átvizsgálta a repülőgépet, és megerősítette, hogy nem történt tűzeset. A porladt jégtelenítő folyadék kelthette füst benyomását a függőleges vezérsíkot megvilágító lámpa fényében.

A légitársaság vasárnap reggel elszállította az érintett utasokat a francia fővárosba és visszahozta Párizsból az ott várakozó utasokat.

A debreceni repülőtér korábban azt közölte, hogy a gépet azért ürítették ki, mert a segédhajtóművénél indulás előtt tűz keletkezett. A repülőgépen 180 utas tartózkodott.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!