2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Heti horoszkóp 2010. április 26. – május 03.Forrás: Nõk Lapja
Utolsó módosítás: 2010-04-26 10:04:46
Címkék: Horoszkóp
Kedves Vízöntõ! Sajnos nem lesz feszültségmentes ez a heted. A hét elején anyagi téren kell megfontoltan költened. Lehet, hogy most kicsit vissza kell fognod magad. Próbálj meg olyan helyen bevásárolni, ahol olcsóbb minden! Pl. a piacon. A szerdai telihold a munkahelyeden és/vagy a jövõvel kapcsolatos terveid terén hoz változást. Lehet, hogy ez elsõre nem fog tetszeni neked.
2010. április 26. – május 03.
Kedves Bak!
A hét elején valakivel olyan elméleti vitád lehet, amely el fog gondolkodtatni. Az lesz a kérdés, hogy valóban jól látod-e az adott témát. Nagyon bölcs, ha önvizsgálatot tartasz, még akkor is, ha a végeredmény az lesz, hogy maradsz azon az állásponton, ahol voltál. A szerdai telihold a gyereknevelés terén hozhat feszültséget. Legyél következetes, máskülönben oda a tekintélyed! Ha nincs gyereked, akkor egy fiatallal lehet összezördülésed. Ne vedd a szívedre! Hétvégén add át magad a semmittevésnek. Muszáj pihenned, mert ha nem teszed, meg fogsz betegedni. Vasárnap vegyél virágot édesanyádnak anyák napja alkalmából, és tölts vele több idõt, mint szoktál! A figyelem mindennél nagyobb ajándék…
Kedves Vízöntõ!
Sajnos nem lesz feszültségmentes ez a heted. A hét elején anyagi téren kell megfontoltan költened. Lehet, hogy most kicsit vissza kell fognod magad. Próbálj meg olyan helyen bevásárolni, ahol olcsóbb minden! Pl. a piacon. A szerdai telihold a munkahelyeden és/vagy a jövõvel kapcsolatos terveid terén hoz változást. Lehet, hogy ez elsõre nem fog tetszeni neked. Bölcs lenne, ha nem reagálnál meggondolatlanul. Adj idõt magadnak és a helyzetnek, hogy kiforrhassa magát! A hétvégéd eseménydús lesz, fõleg, ha eleget teszel a meghívásoknak. Semmiképp se gubbassz otthon! Menj ki az állatkertbe barátokkal, vagy kirándulni, és vasárnap vegyél édesanyádnak virágot anyák napja alkalmából!
Kedves Halak!
Úgy tûnik, nem halogathatod tovább. A hét elején szembe kell nézned azzal, hogy merre halad a párkapcsolatod. De nem reménytelen a helyzet! A te kezedben van az irányítás. Még visszahozhatod a szakadékból, csak akarnod kell. A szerdai telihold a közlekedésben int óvatosságra. Ne siess! És számolj tízig, mielõtt bármit kimondasz! Még jobb, ha csendben maradsz, vagy ha muszáj beszélned, akkor csak kérdezz! Fontos dolgokat fogsz így megtudni. Késõbb a tanulmányaid vagy a munkád terén várnak rád sikerek. Lehet, hogy ez még csak az ötlet „ünneplése” lesz, vagyis elõszobája a valódi sikernek. A hétvégén tervezd meg a jövõdet! Vasárnap köszöntsd fel az édesanyádat! Ne feledd, hogy anyák napja lesz!
Kedves Kos!
Nem fogsz unatkozni ezen a héten. Folyton lesz valami zûr. Az a szerencse, hogy mindig jön segítség valahonnan, vagy te magad rálelsz belsõ erõforrásokra, amelyek megmutatják a kivezetõ utat. A hét elején az egészséged megõrzése komoly téma. Ha bármi tüneted van, járj utána, hiszen így jelez a tested, hogy valamin változtass. A szerdai telihold anyagi téren int óvatosságra, vagyis ne költs többet, mint a bevételed, sõt képezz valamennyi tartalékot! Aztán lesz pár kellemes napod. Jól fog esni, hogy kiderül, több a barátod, mint gondoltad. A hétvégéd energikus lesz, de nem mentes a feszültségektõl. Ne feledd, hogy vasárnap anyák napja van! Vegyél virágot édesanyádnak! Azt nem lehet megunni…
Kedves Bika!
Sok múlik a hozzáállásodon ezen a héten. Már a hét elején fogod érezni, hogy nagy dolgok készülõdnek. Ezeknek nincs elõjelük, tehát se nem pozitívak, se nem negatívak. Te fogod megtölteni tartalommal, értelemmel. Ennek csúcspontja a szerdai telihold lesz. Itt eldõl, hogy milyen eseményeket vonzol be. Ha képes vagy a nehézségeket is derûsen fogadni, akkor minden jóra fordul. A hét második felében lesz idõd megnyugodni. Kérj tanácsot a legjobb barátodtól, de lehet, hogy egy beszélgetés is elegendõ segítség lesz. A hétvégén vigyázz a pénzedre! Fontold meg, hogy mit, ill. mennyit veszel! Aztán törõdj a szeretteiddel! Különösen a gyerekeddel és a barátaiddal. Ne feledd a vasárnapi anyák napját!
Kedves Ikrek!
Jól indul a heted. Tele leszel kreativitással, és sziporkázni fogsz szellemi téren. Minden ötletedet rögzítsd, nehogy késõbb elfelejtsd, és a megvalósítást is ütemezd be! Nem elég elméletileg megoldani egy dolgot. A szerdai telihold kísértést fog hozni neked. Válaszút elé kerülsz. Eldöntheted, hogy nyílt lapokkal játszol, vagy illegális és kockázatos úton mész. Kalkuláld be, hogy nem neked való a titkolózás! Ez azt is jelenti, hogy ne támogass senkit ilyesmiben! A hétvégén könnyen szerelembe eshetsz valakivel. Õ valóban a szívedet fogja eltalálni. Ha van párod, akkor maradj hû, de ha még szabad vagy, akkor add át magad az érzésnek! Vasárnap lepd meg édesanyádat valamivel anyák napján!
Kedves Rák!
Jó hangulatban indul a heted. Töltõdj fel, mert szükség lesz az energiádra. A folytatásban elméleti vitában kell megvédened magad vagy az általad képviselt álláspontot. Vigyázz, hogy ne vedd személyes támadásnak az egészet! A szerdai telihold arra késztet, hogy átértékelj pár barátságnak hitt kapcsolatot. Ne szomorodj el! Lehet, hogy kinõtted, mint a gyerekkori cipõdet. Ha van kedved, beszélgess errõl, de ne erõltess semmit se magadra, se a másikra! A hétvége elõtt vigyázz a szívedre – szó szerint és átvitt értelemben is! A hétvégén mozdulj ki otthonról, találj ki valami sportos, de nem megerõltetõ programot. Pl. menj biciklizni, vagy tollasozni, de csak annyit, amennyi jólesik.
Kedves Oroszlán!
Egy izgalmas beszélgetéssel indul a heted. Ettõl egészen fel leszel dobódva. Mindez arra is jó, hogy szembe tudj nézni azokkal az anyagi nehézségekkel, amelyek egy ideje már nyomasztanak. Dolgozz ki egy új stratégiát! Kérj segítséget egy szakembertõl! A szerdai telihold a munkahelyeden változásokat indít be. Ezek közül lesz, ami téged nem fog kellemesen érinteni, de fogd vissza magad! Ne csinálj botrányt! Várj kicsit, hogy kialakulhasson az új felállás! Keress a családodnál támogatást! Szerencsére hétvégén remekül fogod érezni magad. Könnyen le tudod tenni ezt a keserû csomagot, így felszabadultan élvezheted a szabadságot. Vasárnap vegyél édesanyádnak egy csokor virágot anyák napja alkalmából!
Kedves Szûz!
Az egész hetedre rányomja a bélyegét egy régóta húzódó feszültség kirobbanása. Ez most akár szakítást is hozhat. Legyél minél józanabb! Ne hagyd, hogy az indulat túlságosan magával ragadjon! A szerdai telihold nem alkalmas ennek a megbeszélésére. Lehetõleg ne ekkorra idõzítsd a nagy kitárulkozást! Esetleg másnap megpróbálkozhatsz, de csak ha gördülékenyen megy. Semmit se sürgess! Az idõ neked dolgozik. Igaz, hogy kínzóan lassan alakulnak a dolgaid, de nagy hiba lenne most kapkodni. A hétvégét töltsd a családoddal, fõleg az édesanyádat kényeztesd! Addig tedd, amíg még él! A vasárnapi anyák napja jó alkalmat ad arra, hogy kifejezd pl. virággal, hogy mennyire szereted…
Kedves Mérleg!
Kifejezetten jól indul a heted. Sok bátorítást kapsz a barátaidtól és a kollégáidtól. Ez erõt ad a folytatáshoz. Szerdán a telihold elég súlyos anyagi helyzetre fog rávilágítani. Ezt már muszáj komolyan venned. Magát a szituációt, és azt is, hogy nem halogathatod tovább a megoldást. Tegyél lépéseket! Határozd el magad, hogy ez nem mehet így tovább! Tudatosítsd magadban, hogy többre vagy képes, és többet érdemelsz! Ha ezt hittel teszed, már másnap új munka és/vagy pénzforrás fog megmutatkozni. Hétvégén gondold meg, hogy elutazol-e, ugyanis csak a szombat tûnik erre alkalmasnak. A többi napon jobb, ha nem mész messzire. Vasárnap mindenképpen köszöntsd fel édesanyádat anyák napja alkalmából!
Kedves Skorpió!
Ennek a hetednek a hangulata teljes egészében azon múlik, hogy mit teszel szerdán teliholdkor. Készülj fel rá, hogy sértõdékeny, ingerlékeny és nyûgös leszel, vagyis mindenre hiperérzékenyen fogsz reagálni. Emlékeztesd magad, hogy nem ellenségekkel vagy körbevéve! Legfeljebb most homokszem került az egyetértés gépezetébe. Vedd észre, hogy van, aki szeret és elismer! Pl. a gyereked. Tõle megható, pozitív visszajelzést fogsz kapni. Értékeld és köszönd meg! A hétvégi bevásárlást okosan bonyolítsd, ne költs többet, mint az feltétlenül szükséges! Hétvégén látogasd meg az édesanyádat, és lepd valami gyönyörû virággal! Súgd a fülébe, hogy szereted! Erre a vasárnapi anyák napja ad alkalmat…
Kedves Nyilas!
Ha otthon dolgozol, akkor nem lesz nehéz dolgod a hét elején, de ha be kell járnod valahova, akkor döntést kell hoznod. Az lesz a kérdés, hogy bírod-e, ill. hogy megéri-e az ingázás. Ez nem elõször merül fel. Adj idõt magadnak, és komolyan gondold át! A szerdai telihold az egészséged terén int óvatosságra. Semmi sem olyan fontos, mint hogy egészséges maradj! Ezért tenned is kell valamit. Nem elég, ha kíméled magad. Figyelj oda a táplálkozásodra és a vízháztartásodra is! Hétvégén remek formában leszel. Számíts rá, hogy a pároddal nézeteltérés adódhat. Szerencsére ez szeretettel gyorsan megoldható. Vasárnap anyák napja van. Ne felejtsd el felköszönteni édesanyádat!
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!