2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 
Súlyzóval püfölte diákját a tanárForrás: RTl Hírek
Utolsó módosítás: 2010-04-27 09:30:07
Bíróság elé állítottak hétfõn egy tanárt Nagy-Britanniában azzal a váddal, hogy meg akarta ölni egyik diákját. Az ügyész szerint az 50 éves férfi egy súlyzóval többször fejbe vágta a 14 éves fiút, miközben háromszor azt kiáltotta, hogy "Halj meg!".

A vád szerint a tanár 2009. július 8-án a közép-angliai Mansfield-ben lévõ Mindenszentek római katolikus iskolában támadta meg a diákot, miután megkergette az osztályteremben, mert a fiú "minõsíthetetlenül" viselkedett az órán. Az ügyész azt mondta, hogy a fiú sértegette a tanárt, aki dühében elõször földhöz vágta a Bunsen-égõt, majd megragadta a nyakánál a diákot.

A 14 éves fiú kiszabadította magát, majd megkezdõdött az osztályteremben az üldözés, ami az udvaron fejezõdött be. A tanár elkapta a fiút, majd a hozzá legközelebb esõ tárggyal, egy ott hagyott háromkilós súlyzóval kétszer fejbe vágta a gyereket, miközben azt kiabálta, hogy "Halj meg!". A gyereket súlyos állapotban vittek kórházba, ahol napokig válságos állapotban volt.

A tanár õrjöngésének egy másik diák vetett véget, kirohant az udvarra és lefogta a férfi kezét. Az iskolában állítólag nagy tisztelettel övezett tanár tagadta, hogy meg akarta ölni a fiút, csupán annyit ismert el, hogy elborult az elméje, és elvesztette az önkontrollját.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!