2020. április 9. Csütörtök, Erhard.
 
A Wizz Air is rengeteg járatot töröltForrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2020-03-26 06:45:54
Címkék: Bihari hírek
A Wizz Air szinte teljesen leáll április végéig, a következő néhány hétben csak néhány városba repülnek majd a légitársaság gépei, tudtuk meg a társaság sajtóosztályától.

A Wizz Air hétfőn még azt közölte, hogy fenntartja alapszintű működését Budapestről, de keddre kiderült, ez csak 8 város repülését jelenti mindösszesen. A következő pár napban még más célállomásokra is megy néhány gép, de áprilistól csak a következők maradnak: London Luton, Eindhoven, Barcelona El Prat, Basel, Dortmund, Stockholm, Szkopje, Szarajevó.

A légitársaságnál a leállás április végéig szól, a törölt járatok utasai a korábbi gyakorlat szerint visszakapják a jegyeik árát, kreditben vagy pénzben visszautalják.

A Wizz Air mellett kedden a Ryanairről is kiderült, hogy erősen korlátozza a tevékenységét, a diszkont légitársaság pár járatot hagyott csak meg, szabad kapacitását pedig felajánlott a kormányoknak.

Borítókép: A Wizz Air légitársaság HA-LYB lajstromszámú Airbus A320-232 típusú utasszállító repülõgépe végez leszállást a Liszt Ferenc Repülõtér 2-es kifutópályáján (Máté Attila/MTI/MTVA)

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!