2024. április 23. Kedd, Béla.
 
Ex-vadászpilóta fenyegetõzött bombávalForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-04-29 10:44:47
Bajban egy volt amerikai vadászpilóta: Párizsból tartott Atlantába, és útközben azt mondta: bomba van a bõröndjében, az útlevele pedig hamis.

Emiatt kényszerleszállást hajtott végre a gép. Az utasokat evakuálták, a 26 éves férfit letartóztatták. A fiatalember apja megdöbbent, amikor megtudta: mivel fenyegetõzött a fia.

A kényszerleszállást végrehajtó gépen 248-an voltak. Köztük egy volt vadászpilóta is, aki valamiért egyszercsak azt mondta: robbanószer van a csomagjában. Az útlevele pedig hamis. Ekkor léptek közbe a légimarsallok, és azonnal kényszerleszállást rendeltek el. Atlanta Helyett így Maine államban szállt le a Párizsból indult gép.

A fenyegetõzõ férfit a biztonságiak vették õrizetbe. Kihallgatták.

A férfi apja azt mesélte: elõször azt hitte, hogy eltérítették a gépet, amelyen a fia is utazott. Teljesen megdöbbent, amikor közölték vele: bombával fenyegetõzött a fedélzeten. Az apa szerint valami történhetett a gépen, vagy félreértették gyerekét.

A gépen végül nem találtak bombát, és az egykori vadászpilóta útlevele sem volt hamis. A fenyegetõzés miatt azonban eljárást indítottak ellene.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!