2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Miért jó a virtuális kamatyolás?Forrás: Haon
Utolsó módosítás: 2010-04-29 11:33:52
A virtuális lányokat kell a lehetõ legtöbb pozitúrában eljuttatni a csúcsra. Bizony beteg világban élünk.

Nem új keletû dolog, hogy léteznek olyan számítógépes játékok, amelyeknek egyetlen célja az, hogy virtuális lányokat kell a lehetõ legtöbb pozitúrában eljuttatnunk a csúcsra. Bizony beteg világban élünk, de azért nem gondoltam volna, hogy ennyire.

 

Az, hogy ma már nehéz különbséget tennünk a tini fiúk és lányok között az minden bizonnyal a divat és az egyre inkább a szingliségbe és a metroszexualitásba hajló világunk hozadéka. Azt azonban nem értem, hogy egyesek miként képesek a számítógépük elõtt ülve örömöt lelni abban, hogy virtuális lányokkal „szeretkezhetnek”. Virtuálisan! Virtuálisan csókolja, virtuálisan simogatja és gyanítom virtuálisan kerül elõ a vibrátor is.

Ha jobban belegondolunk a különféle chat programok is számítógépes zombikat varázsol a kamaszokból, ezeknek köszönhetõen felépítenek maguk köré egy idilli, virtuális világot, amiben minden pattanásos kamaszfiú kigyúrt, hatalmas szerszámmal rendelkezõ bika lehet és ahol minden fejlõdés elõtt álló lány szõke cicababaként adhatja el magát a világhálón.

 

Milyen egy szexszimulátor? Kattintson a képre!

 

Igen ám, de itt mégiscsak egy hús-vér személy ül a számítógép túloldalán, igazi lánnyal vagy fiúval folyik a diskurzus, még akkor is, ha sokszor a hazugságokra épülõ beszélgetést sohasem kíséri személyes találkozó.

Nem is lehetne találkozó, hiszen ezek a tinik sokszor annyi frusztrációt szednek magukra, hogy antiszociális jegyeket kezdenek kifelé sugározni, így képtelenek a társas érintkezésre. Valahol ekkor jöhet be a képbe a pornójáték, ahol egy általunk kiválasztott vagy éppen megalkotott (!) lányt, kell a lehetõ legtöbb módon a csúcsra juttatnunk A lényeg: legyen az minél perverzebb, a játék annál bõszebben honorálja a kreativitásunkat.

Nem állítom, hogy mindenki degenerált, aki ilyen játékokkal tölti a szabadidejét, de biztosra veszem, hogy van egy olyan kör, aminek a tagjai nem is tudnának valós pár vagy szexuális kapcsolatot létesíteni hála ezeknek a játékoknak. De miért is akarna Ödönke a wow-on kívül bármivel vagy bárkivel kapcsolatot létesíteni? Elvégre egy átlagos tini suli után kicsit cseveg a számítógépén, jobb esetben megismerkedik egy-két lánnyal, s idõ vagy anyagi befektetés befektetés nélkül tehet magáévá egy virtuális lányt, mégpedig olyat, amilyet csak elképzel magának. S, ha közben a keze is eljár, az csak külön bónusz.

Úgy érzem, némiképpen kezd eltorzulni a világunk, hiszen a mai fiatalok többsége egyszerûen képtelen ismerkedni, nehezen megy a társas érintkezés, egy párkapcsolat kialakítása. Úgy tûnik, ideális táptalajra hullanak ezek az egyre élethûbb szexszimulátorok. De valaki azért elárulhatná végre... Miért jó a virtuális kamatyolás?

 

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!