2020. június 2. Kedd, Kármen, Anita.
 
Csütörtökön dönt a kormány a vírus elleni védekezés további lépéseirőlForrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2020-04-09 10:00:08
Címkék: Bihari hírek
Szerdán sajtótájékoztatót tartott a Várban a kormányülésen részt vevő Karácsony Gergely főpolgármester és Szita Károly, Kaposvár polgármestere, egyben a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnöke. A tájékoztatótól, melyen Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter is részt vett, sokan azt várták, hogy kiderüljön, mi a kormány döntése az április 11-én lejáró kijárási korlátozások kapcsán, de csak a polgármesteri ajánlások derültek ki.

Szerda délután aztán Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár videóüzenetben közölte, hogy szerdán Orbán Viktor miniszterelnök további egyeztetéseket tart, majd csütörtökön részt vesz az operatív törzs reggeli ülésén, majd virológusokkal, járványügyi szakértőkkel egyeztetve várhatóan csütörtök délután jelenti majd be a vírus elleni védekezés további lépéseit, melyeket a húsvéti ünnepek előtt szükségesnek tart a kormány.

A délelőtti sajtótájékoztatón Karácsony Gergely főpolgármester azt közölte, hogy meglátása szerint a jelenleg érvényben levő korlátozó intézkedéseket még egy hónapig fenn kell tartani, ennyivel meg kellene hosszabbítani.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!