2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
85 új igazolt fertőzött, 8 újabb áldozat MagyarországonForrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2020-04-11 10:01:44
Címkék: Bihari hírek
895-ről 980-ra emelkedett a regisztrált koronavírus-fertőzéses megbetegedések száma Magyarországon, ez 85 új megbetegedést jelent, közölte a hivatalos kormányzati tájékoztató honlap csütörtökön. A gyógyultak száma 96-ra nőtt, újabb 8 ember, többségében krónikus idős beteg pedig meghalt, így már 66 áldozata van a járványnak.

Az újabb információk szerint az áldozatok között van egy 48 éves krónikus beteg is.

Az operatív törzs szerdai sajtótájékoztatóján a többi közt elhangzott, hogy négyre emelkedett a Pesti úti idősotthonban elhunytak száma. Elmondták, hogy kedden a rendőrség letartóztatott négy embert, akik 25 millió forintot csaltak ki azzal, hogy kézfertőtlenítőt csináltak, majd rossz, semmire sem jó fertőtlenítőt adtak át cserébe. Elhangzott az is, hogy

EGYRE FEGYELMEZETLENEBBEK AZ EMBEREK A KIJÁRÁSI KORLÁTOZÁSSAL SZEMBEN.

Fertőzöttek egyébként minden korosztályból kerültek már ki Magyarországon – mondta el Müller Cecília országos tisztifőorvos még kedden, kiemelve: gyermekek is betegedtek már meg, ők általában könnyebben vészelik át a betegséget, de ha valamilyen krónikus problémájuk van, a vírus rájuk is veszélyes lehet.

Szerdán Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár is részt vett a sajtótájékoztatón, ő arról beszélt, hogy a családvédelemre szánt kormányzati pénzt nem csoportosítják át a védelemre, mert remélik, hogy a demográfiai növekedés nem áll meg. Elmondta többek között azt is, hogy

MEGVÉDIK A CSALÁDTÁMOGATÁSOKAT, MUNKÁT ADNAK SEGÉLY HELYETT: 26 KÜLÖNBÖZŐ MUNKAKÖRBEN JÁRULÉKKEDVEZMÉNYEKET VEZETTEK BE. A FIZETÉS NÉLKÜLI CSALÁDOK JÁRULÉKAIT MEGFIZETIK.

A magyarországi megbetegedésekről folyamatosan frissülő grafikonunkból tájékozódhat, a szerdai hírekről pedig ide kattintva tudhat meg többet.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!