2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Botrányt okoztak Nacsáék a FrizbibenForrás: Borsodonline
Utolsó módosítás: 2010-04-30 10:13:33
Négy éve nem beszélt egymással, utoljára pedig a bíróságon találkozott Hajdú Péter és a Bagi– Nacsa páros. Most a két parodista a Frizbi vendége volt, de a felvétel botrányba fulladt.

Hajdú Péter az utóbbi években csak a bíróságon találkozott Bagi Ivánnal és Nacsa Olivérrel. A parodisták láthatóan kellemetlenül érezték magukat, mert nem számítottak arra, hogy a beszélgetésen a két fél között zajló, ötvenkétmilliós jogi vita is szóba kerül.

A showman azért perli a duót, mert érvényes szerzõdésük ellenére nem jelentek meg a Hajdú producerségével készülõ mûsoruk második adásának felvételén.
– Nem ez az a hely, ahol errõl beszélnünk kellene – mondta Nacsa a TV2 kamerái elõtt.
Hajdú azonban nyersen kérdõre vonta a humoristákat, mert úgy véli, a nyilvánosság elõtt „szemétládának” állították be, aki miatt rendszeresen a bíróságra kell járniuk. A cérna Nacsánál szakadt el.
– Köszönöm szépen, én ebbõl nem kérek – magyarázta, majd távozott a stúdióból, nyomában Bagival.
A mûsorvezetõ mindent megtett, hogy visszacsalja riportalanyait a stúdióba.
– Az elsõfokú ítélet után õk kerestek meg, s én nyitott voltam a párbeszédre, ezért is hívtuk meg õket a Frizbibe – mondta a Borsnak Hajdú. – Meglepett, hogy ilyen ingerültek voltak, amikor felmerült ez a téma, és hogy ki akartak hátrálni a beszélgetésbõl, de bíztam benne, hogy lehiggadnak. Mindenesetre még ezek után is nyitott vagyok a peren kívüli egyezségre – tette hozzá.
Ez nyilván azt jelenti, hogy Hajdú hajlandó engedni ötvenkétmilliós követelésébõl, kérdés, hogy mennyit.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!