2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Elromlott a szekszárdi kórház lázmérője vagy kihűlt Orbán ViktorForrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2020-04-13 11:48:41
Címkék: Bihari hírek
Húsvétvasárnap se pihen Orbán Viktor, folytatta nagy kórházjáró körútját, ezúttal a szekszárdi Balassa János Kórházba ment el stábjával. Még mielőtt bement volna az épületbe, egy tetőtől talpig beöltözött kórházi dolgozó gyors kérdésekkel és hőmérőzéssel bizonyosodott meg róla, hogy nem fertőződött-e meg koronavírussal a miniszterelnök. Adjuk is át neki a szót:

"Nehéz légzés? Fulladás? Fáradékonyság? Nincs?

Hát Superman!

Így kezdődik a látogatásról készített videó, amit a miniszterelnök Facebook-oldalán osztottak meg. Orbán itt még csak csendben rázza a fejét.

AZTÁN MEGMÉRIK A TESTHŐMÉRSÉKLETÉT, ÉS JÖN AZ IGAZI MEGLEPETÉS.

"Ki is hűl, 34,5" - jelenti ki az aggódó orvos. Itt már a miniszterelnök se tud csendben maradni, vissza is kérdez, "34,5?"

Igen, tehát ilyen jó kis lázmérőnk van

- válaszolja az orvos.

"Azonnal pálinkát kell innom" - mondja Orbán, gondolva, hogy az majd biztos felmelegíti. Na de jön a szakértői válasz:

Az jó egyébként a vírusra is.

A videó további része ezek után már nem is annyira érdekes. Azt már korábban megírtuk, hogy teljesen felesleges, sőt, veszélyes a testünket a vírus ellen alkohollal vagy klórral bekenni. A kihűlés ellen se jó alkoholt fogyasztani, mert az etilalkohol értágító hatása miatt felgyorsítja a kihűlést. Dr. Sárdi Krisztina a 24.hu-nak elmondta, hogy az alkohol nem csak külsőleg, de belsőleg se hatékony a vírus ellen.

Orbán Nagy Kórházmegtekintése kedden kezdődött, akkor az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetbe látogatott el. Az erről szóló Facebook-videó elég nagyot futott, a legtöbb ellenzéki párt olyasmivel kommentálta, hogy a képkockák jól mutatják az egészségügy helyzetét.

A csempe hiányos, a kórházigazgatón csak egyszerű maszk van, az is az orra alatt, kesztyű senkin, a 40 éves poroltó a falnak támasztva. A lezárt (elromlottnak hitt) liftet is kritizálták, de az nagy eséllyel szándékos és helyes járványvédelmi intézkedés.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!