2024. április 24. Szerda, György.
 
Heti horoszkóp 2010.május 3.-10.Forrás: Nõk Lapja
Utolsó módosítás: 2010-05-03 10:27:18
Mit üzennek neked a csillagok......
2010. május 03. – 10.
Kedves Kos!
Amennyiben hajlandó voltál az elmúlt hetekben, ill. még most is változtatni a munkastílusodon, és újat tanulni, nagy-nagy sikerek várnak rád. Ezzel összefüggõ jó hírrel indul a heted. A folytatásban ügyelj a pénzedre! Ne csábulj el! Többe fog kerülni, ha most az élvezeteket kergeted. A hét közepe ennek jegyében fog telni. Gyorsan meg fogod érezni a pénztárcádon, ha túlzásba esel. Ha van gyereked, akkor õ erõszakosan fog nyaggatni. Mindenáron meg akar vetetni valamit veled. Legyél határozott és következetes! Ha egyszer nemet mondtál, ne változtasd meg! Hétvégén lazíts, és zárj ki minden gondot! A legjobb az lenne, ha uszodába mennél, és kiáztatnád az összes feszültséget magadból.
Kedves Bika!
Fantasztikusan jól indul a számodra ez a hét. Elégedett lehetsz azzal, amit elértél, és most élvezheted kitartásod gyümölcsét. De ne bízd el magad! Tudnod kell, hogy minden csak addig mûködik, amíg teszel bele energiát. Vagyis ha leveszed a lábad a gázpedálról, megáll az autód. A hét közepén diplomatikusan fogalmazz, mert könnyen nézeteltérésbe keveredhetsz a fõnököddel vagy egy kollégáddal! Ez a feszültség most nagyon káros lenne. Mindazt, amit eddig elértél, pillanatok alatt lerombolhatja egy rosszindulatú visszavágás. Ne legyen a munkahelyed semmilyen csata színhelye! A hétvégét töltsd a kedvenc hobbiddal! Ha még nincs, akkor válassz gyorsan! Ez kikapcsol és feltölt egyszerre.
Kedves Ikrek!
A hét kezdetén nem fogsz tudni azonosulni mások lelkesedésével. Ne erõltesd magadra, mert mosoly helyett vigyor lesz. Jobban jársz, ha csendben maradsz, és megvárod, míg visszatér az életkedved. A folytatásban iszonyúan kell vigyáznod a közlekedésben, fõleg sötétedés után. Lehetõleg ne mászkálj egyedül! Ha mégis, akkor arra menj, amerre a tömeg! Emellett a szádra is vigyáznod kell. Nehogy elszóld magad! Se saját, se más titkát ne áruld el! Kínos helyzetbe kerülsz, ha ezt nem sikerül betartanod. Ráadásul olyan embert is bajba sodorhatsz, akit védened kellene. Hétvégén úgysem fogod kibírni. Kicsit dolgozz, de maradjon idõd a bulizásra is! A táncparketten kellene kitombolnod magad…
Kedves Rák!
Azzal kezdõdik ez hét, hogy magyarázkodnod kell(ene), vagy valakitõl te várod el, hogy magyarázzon meg valamit. Pedig pontosan tudod, hogy semmi értelme a magyarázkodásnak. Beszélgetni, nézõpontokat közelíteni érdemes, de vádaskodni nem. A hét közepén okosan oszd be a pénzedet, és jól nézd meg, mit veszel! Ellenõrizd a szavatosságot, és tedd el a blokkot! Anyagi kár érhet, ha hanyag leszel. Ez egy kis odafigyeléssel kivédhetõ. Mivel más nem képviseli az érdekeidet, muszáj lesz neked megtenned. A hétvégéd eszméletlen jónak ígérkezik. Már pénteken elkezdhetnéd a lazítást. Élvezd az életet, és lubickolj a bõségben! Ezt akkor is megteheted, ha anyagilag éppen nem állsz túl fényesen…
Kedves Oroszlán!
A hét jó hírekkel indul. A munkahelyeden a munkáddal, ill. a teljesítményeddel kapcsolatosan kapsz olyan visszajelzést, amely azt igazolja, hogy meg vannak elégedve veled. Ne bánd, ha nem dicsérgetnek! Csendben örülj a burkolt elismerésnek, hiszen nem kapnál új feladatot, ha korábbival gond lett volna. A hét közepén erõsen kell uralkodnod magadon, mert valaki provokálni akar. Lehet, hogy nem tudatosan teszi, de rendkívüli módon fog irritálni téged. Jó lenne, ha nem hordanád le a „sárga földig”. Fõleg, ha az illetõ adott esetben a párod. Hétvégén a legokosabb az lenne, ha elmennél egy színvonalas fürdõbe, és kiáztatnád az egész heti feszültséget. Emellett igyál többet, mint szoktál!
Kedves Szûz!
Ennél jobban talán nem is kezdõdhetne a hét a számodra. Tele leszel energiával, vitalitással, és emellett a belsõ békéd is stabilitást ad. Vedd észre, értékeld és élvezd! Nagyon sok erõt meríthetsz abból, ha az ilyen jó dolgokat tudatosítod. Szükséged lesz erre, mert kicsivel késõbb meg kell védened magad. Egy olyan elméleti vitába bonyolódhatsz, amely felzaklathat. Okosabb lenne kitérned. Ha ez sikerül, nem fogsz elfáradni. A hét közepén vigyázz a testi épségedre és az egészségedre! Minél kevesebb stresszt engedj be az életedbe. A hétvégét töltsd a pároddal, legyetek kettesben! Csak egymásra figyeljetek. Kényeztessétek egymást. Fõzzetek együtt, és egy tányérból egyetek!
Kedves Mérleg!
Ne lepõdj meg, ha a hét elején inkább otthon maradnál! Ha lehet, tedd ezt! Ha nem, akkor igyekezz korán hazaérni! Most az otthon melegére és biztonságára van szükséged. Ne aggódj! Nincs veled semmi baj. Hamarosan fel fogsz gyorsulni. Friss lendülettel fogsz beleugrani a munkába és az élet élvezetébe. Hiszen nemcsak kötelesség jut neked, hanem jutalom is. Kérdés, hogy képes vagy-e élvezni. A hét közepén a gyereked próbára fogja tenni a türelmedet. A végtelenségig feszíti a húrt, mert meg kell tapasztalnia, hol vannak a határai. Ne legyél dühös rá! A hétvégén egyél egészséges ételeket! Kerüld a fûszeres, zsíros, és agyonfõtt ételeket, inkább nyers salátát és gyümölcsöt válassz!
Kedves Skorpió!
Nehogy elszalassz egy remek alkalmat a beszélgetésre a hét legelején! Most bárkivel bármit simán elrendezhetsz. Könnyedén és természetes módon megtalálod a hangot. Ne feledkezz meg a hozzád közel állókról se! Velük is fontos az összhang, sõt velük a legfontosabb. A hét közepén nem lesz könnyû a magánéletedet és a munkádat összeegyeztetned. Az egyetlen megoldás az, ha egyszerre csak egy dologgal foglalkozol. Ez jelenlétet követel tõled, vagyis hogy legyél jelen, és koncentrálj a pillanatnyi feladatodra! A többit hagyd! A hétvégén kitûnõ lesz a kedélyállapotod. Ez jótékonyan fog hatni a kapcsolataidra is. Sõt te magad ihletett, szerelmes hangulatba kerülsz. Éld meg, ha van kivel!
Kedves Nyilas!
Azzal indul a heted, hogy végre anyagi eredménye is kezd látszani a kitartó munkádnak. Ez új lendületet ad a folytatáshoz, de vigyázz, hogy ne terheld túl magad! Az egészséged fontosabb, mint a karriered. Hallgass azokra, aki szerint többet vállalsz, mint kellene! Ha nem veszel vissza a tempóból, akkor ezen a héten ágynak fogsz esni. A hét közepén arra is ügyelj, hogy kinek mit és hogyan mondasz! Legyél bölcs, és többet hallgass, mint beszélj! Azzal elejét veheted egy méltatlan vitának. Fõleg, ha egyetlen provokációra sem reagálsz. A hétvégét töltsd a családoddal! Ha van kertetek, akkor élvezzétek! Ha az idõ engedi, akkor süssetek kinn valamit. Ha nem, akkor csinosítsátok ki!
Kedves Bak!
Ennél jobban nem is indulhatna a hét a számodra. A kedved és a kreativitásod is majd szétvet. Használd ki ezt, és gyorsan intézz el pár nemszeretem feladatot! Meglátod, most minden flottul fog sikerülni. Emellett szakíts idõt a gyermekedre is! Ha nincs szabad kapacitásod, akkor vidd magaddal, és útközben beszélgessetek! Nagyon hálás lesz, hogy törõdsz vele. Az sincs kizárva, hogy megnyílik, és beavat a titkaiba. Késõbb megfontoltan kell költened. Anyagi veszteség is érhet, ha nem figyelsz. Jobb lenne megelõzni a bajt, mert utólag már csak okoskodni lehet. Hétvégén mozdulj ki otthonról! A környezetváltozás jót fog tenni. Menj kirándulni, sportolni, illetve uszodába!
Kedves Vízöntõ!
Nyugodtan, kicsit álmosan indul számodra ez a hét. Ne bánd! Olyan jó, ha megteheted, hogy szép lassan veszed fel a munkatempót. Ne sürgesd magad! Úgyis annyi stressz van. Most végre kicsit mentesülhetsz. Különösen, ha te nem gerjeszted mesterségesen. A hét közepén rendkívül fel leszel paprikázva. Nagyon vigyázz, mert bármelyik pillanatban kirobbanhat vita. A másik fél lehet a fõnököd, a kollégád, a szüleid vagy a párod, vagyis minden fontos kapcsolatod veszélyben van. A bajt csak kellõ önuralommal elõzheted meg. Ha te nem vagy vitapartner, akkor nem alakulhat ki vita. Hétvégén vízkúrát csinálj! Igyál sok teát, pl. csalán, csipkebogyó vagy zöld teát! És menj uszodába!
Kedves Halak!
Közlékeny, derûs és nyitott hangulatban leszel a hét elején. Lehetõleg minél több megbeszélést idõzíts ekkorra! Most bárkivel bármilyen témában megtalálhatod a hangot. Ennek kapcsán támogatást és/vagy lehetõséget is „begyûjthetsz”. A hét közepén tanácsos csendben maradnod. Hallgass és figyelj! Fontos összefüggésekre fogsz rájönni, de még véletlenül se gyárts összeesküvés-elméletet! Mindent tárgyilagosan kezelj, így nem fenyeget az a veszély, hogy szélsõségesen ítélsz meg valamit vagy valakit. A hétvégén remek hangulatban leszel. Élsz majd, mint hal a vízben. Élvezz ki minden percet! Csupa olyan dolgot tegyél, amihez kedved van! A kötelességeket hagyd a hétköznapokra!
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!