2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Szombattól távolsági buszbérleteket is lehet mobilon keresztül venniForrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2020-04-25 09:49:27
Címkék: Bihari hírek
Április 25-től mobiljegy alkalmazásban is lehet majd venni helyközi, teljes árú havi, valamint helyi, teljes árú összvonalas és egyvonalas havi buszbérleteket is. Ezeket a bérleteket először a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. mobiljegy alkalmazásában lehet majd megvenni, de később a Simple by OTP-applikációban is elérhetőek lesznek – közölte a Volánbusz Zrt. pénteken az MTI-vel.

A Volán a járványügyi helyzet miatt, az utasok és az autóbusz-vezetők védelmében tette készpénzmentessé korábban a jegyvásárlást, majd a 30 napos helyközi bérletek váltását is.

AZ ELSŐ HÓNAP ADATAI SZERINT CSAKNEM 187 EZER HELYI ÉS HELYKÖZI MENETJEGYET, TÁVOLSÁGI KIEGÉSZÍTŐ JEGYET ÉS 30 NAPOS BÉRLETET VÁSÁROLTAK A VOLÁNBUSZ UTASAI AZ APPLIKÁCIÓKKAL.

Egyelőre még nem lehet mindenféle bérlettípust telefonos alkalmazáson keresztül megvenni, a helyközi és helyi félhavi, valamint helyi kedvezményes bérletek továbbra is csak pénztárban, egyes jegy- és bérletértékesítő automatáiból, valamint nyitva tartó szerződéses partnereinél elérhetőek.

A Pest megyei, valamint Budapestet érintő országos járatokra online is vásárolható bérlet a Volánbusz honlapján.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!