2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Eszméletvesztésig vertékForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2010-05-06 18:10:28
Apa és fia támadta meg a férfit. Ököllel ütötték a fejét, majd fiatalabb támadója a farmernadrágja zsebébõl kivette a pénztárcáját, és a benne lévõ több, mint 20.000 forintját magához vette.

A Püspökladányi Rendõrkapitányság õrízetbe vette azt a két biharnagybajomi férfit (apát és fiát), akik eszméletvesztésig vertek egy nagyrábéi lakost néhány ezer forintért.

 

Egy nagyrábéi férfi tett feljelentést szerdán délelõtt a Biharnagybajomi Rendõrõrsön, arról, hogy elõzõ nap délután Biharnagybajomban, az utcán ketten bántalmazták.
A bejelentõ elmondása alapján, ököllel ütötték a fejét, melynek következtében a földre esett. Ekkor fiatalabb támadója a farmernadrágja zsebébõl kivette a pénztárcáját, és a benne lévõ több, mint 20.000 forintját magához vette.
Ezt követõen tovább ütötték, így eszméletét vesztette. A földön fekvõ férfit az elkövetõk ekkor magára hagyták, elmentek a helyszínrõl.

A sértett elsõdleges orvosi vizsgálatai szerint 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A tegnapi napon végrehajtott adatgyûjtések és tanúkihallgatásoknak köszönhetõen a rendõrök hamarosan beazonosították azt a két helyi férfit, akik a bûncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatók.

A 18 éves fiú és 39 éves édesapja ellen, õrizetbe vételük mellett a Püspökladányi Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya rablás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja tovább az eljárást.

Elõzetes letartóztatásukról a holnapi napon dönt, a Püspökladányi Városi Bíróság.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!