2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Tavaszi Nagyvásár - már ma lezárják az utcákatForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2010-05-07 17:21:09
A vásárt a már jól megszokott helyen a Böszörményi út Füredi úti keresztezõdésétõl a Doberdó utcáig tartó szakaszán, valamint a keresztezõ kisebb utcákban (Bólyai, Békessy Béla utca) tartják. Részletek a cikkben!

Tavaszi Nagyvásár lesz Debrecenben ezen a hétvégén, emiatt forgalomkorlátozásra kell számítani a városban - tudatta a Független hírügynökséggel Vezendi Jánosné, a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.


A vásárt a már jól megszokott helyen a Böszörményi út Füredi úti keresztezõdésétõl a Doberdó utcáig tartó szakaszán, valamint a keresztezõ kisebb utcákban (Bólyai, Békessy Béla utca) tartják.

A vásár területét május 7-én este fél hattól május 10-én délután kettõig lezárják a forgalom elõl, így a 35-ös fõút felõl érkezõk, illetve az arra haladók a Doberdó út-Békessy Béla utca-Mikszáth Kálmán utca-Nádor utca-Füredi út útvonalon kerülhetnek. A környéken forgalmi torlódásokra kell számítani. A közlekedést rendõrök segítik majd, közrend, közbiztonság védelmérõl egyenruhás rendõrök és civil ruhás nyomozók gondoskodnak.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!