2024. április 24. Szerda, György.
 
Heti horoszkóp 2010. május 10. – 17.Forrás: Nõk Lapja
Utolsó módosítás: 2010-05-11 08:48:34
Címkék: Horoszkóp
Kedves BikaMeglehetõsen ingerült leszel a hét elején. Jól tennéd, ha nem kötnél bele senkibe. Se akarva, se akaratlanul! Az a szerencse, hogy hamar túl jutsz ezen a pár feszült napon. Emiatt is bölcs lenne, ha nem mondanál, ill. tennél semmi olyat, ...
2010. május 10. – 17.

Kedves Kos!
Nagy lendülettel indítod ezt a hetet. Arra ügyelj, hogy ne fuss bele egy veszekedésbe! Fõleg a fõnököddel kerüld az összetûzést! Most egészen biztos, hogy gyõztesen jössz ki. Épp ezért alkalmazd az „okos enged, szamár szenved” stratégiát! A magánéletedben több siker és szeretetteljes támogatás vár rád. Vidd a figyelmedet azok felé, akik valóban közel állnak a szívedhez! A gyereked sóvárog egy kis törõdésre. Hét közepén elég anyagiassá válhatsz. Nem baj, ha átgondolod a pénzügyeidet, de ne ez legyen az egyetlen téma, ami érdekel! Jó hír a számodra, hogy a pénteki újhold új forrást fog mutatni neked. Hétvégén testileg, és szellemileg is mozgékony leszel. Aktívan töltsd a szabad idõdet!

Kedves Bika!
Meglehetõsen ingerült leszel a hét elején. Jól tennéd, ha nem kötnél bele senkibe. Se akarva, se akaratlanul! Az a szerencse, hogy hamar túl jutsz ezen a pár feszült napon. Emiatt is bölcs lenne, ha nem mondanál, ill. tennél semmi olyat, amit nem, vagy csak nehezen tudnál visszavonni. A hét közepén olyan nagyszerûen fogod érezni magad, mint már rég. Ezen felül még olyasmiket tudsz végre megfogalmazni, ami már jó ideje érik benned. Úgy tûnik, most jött el az ideje, hogy ki is mondjad. Ettõl megkönnyebbülsz, és tovább léphetsz. Így a pénteki újhold új lendületet hoz neked életed minden terén. A hétvégén nagyon megfontoltan költekezz! Ne csábulj el, mert hamarosan megszorulhatsz anyagilag…

Kedves Ikrek!
Szinte egész héten másoknak kell asszisztálnod. Úgy érezheted, hogy folyamatosan segédkezel, és ebbõl másoknak elõnye származik. Miközben te egy helyben jársz. Hidd el, ez csak látszólagos, és átmeneti! Semmit sem tehetsz anélkül, hogy ne térüljön meg. Csak legyen türelmed kivárni, és vedd észre az összefüggést. A legtöbb ember képtelen erre. De te okosabb, és éles látóbb vagy. És ha elég ügyes vagy, akkor a pénteki újhold által megvilágított témákat új szemmel szemlélheted. Hihetetlen, hogy más megvilágításból mennyire új összefüggések derülnek ki. A hétvégén ismét magadra találsz. Minden porcikád felfrissül. Szellemileg és fizikailag is jó formában leszel. Értékeld, és élvezd ki!

Kedves Rák!
A hét elején ne kövesd el azt a hibát, hogy mindent támadásnak veszel! Ne hidd, hogy a párod, vagy a fõnököd rád szállt! Ez óriási tévedés. Az elõfordulhat, hogy most lesz pár feszült nap, de ez nem jelent katasztrófát. Igyekezz pozitívan nézni a helyzetet! És kérj segítséget az érintettektõl! Nyugodtan kimondhatod, hogy mi esik rosszul. Mert csak így tud a másik változtatni rajta. Az a jó, hogy remek híreket fogsz kapni a hét közepén. Ezek összefüggésben vannak egy terveddel. A pénteki újhold pedig új lökést ad az ügynek. Ezzel egy nagy vágyad megvalósulása kerül karnyújtásnyira. A hétvégén kötelezõ pihenned. Ha nem fogadod meg a tanácsot, akkor hamarosan lebetegedhetsz…

Kedves Oroszlán!
Kihívást keresõ hangulatban leszel a hét elején. „Ide nekem az oroszlánt” mondod. De ne vidd túlzásba! Oszd be az energiádat, mert szükség lesz rá a hét hátralévõ részében! Így pl. a hét közepén új helyzet, feladat, kolléga, vagy fõnök jöhet. Muszáj „jó pofát” vágnod hozzá. Még akkor is, ha nem tetszik. Persze csak akkor, ha nem akarod elveszíteni a munkádat. Legyél megfontolt, és ne reagálj indulatosan! Adj idõt az új felállásnak! Erre buzdít a pénteki újhold is. Majd kiderül, hogy megtalálod-e a helyed az új erõviszonyok között. Ha ügyes vagy, jobb pozícióba kerülhetsz. A hétvégén mozdulj ki a barátaiddal! Menjetek bobozni, vagy tekézni! Találjatok ki valami vidám szórakozást!

Kedves Szûz!
A hét elején régi szerelmek, régi veszteségek okozhatnak fájdalmat. De csak akkor, ha hosszan nosztalgiázol. Vigyázz, mert ha a múltban ragadsz, egyre rosszabb lesz a kedved! Ehelyett koncentrálj a jelen értékeire! Csak rajtad múlik, hogy mi van fókuszban. Az a jó, hogy a hét közepén egyre jobban leszel. Egyre energikusabban állsz hozzá a feladataidhoz, amiket már nem problémának, hanem kihívásnak fogsz tekinteni. Ebben a pénteki újhold is segít. Õ új lendületet, és új terveket is hozhat. Írd össze, hogy mit szeretnél elérni! Ez a pozitív energia segít a megvalósításban. A hétvégén ne dolgozz! Próbáld letenni a munkahelyi ügyeket! Élj magánéletet! Most a családod legyen a lényeges!

Kedves Mérleg!
A hét elején a párod okozhat kisebb fejtörést. Nehéz lesz megértened, hogy miért csinál akkora ügyet abból, ami szerinted apróság. Ne legyél érzéketlen! Fogadd el, hogy neki ez sarkalatos téma! Ha leállsz vitázni, akkor csak elmérgesedik a helyzet. Hidd el, nem éri meg! Késõbb több olyan szituáció is adódhat, ahol a legbölcsebb, ha te engedsz. Ne gondold, hogy ez gyávaság! Sõt az a felismerés fogja az adott ügyet a holtpontról kimozdítani, amiben képes vagy megengedõ lenni. A pénteki újhold is abban a témában hoz sikereket, amiben ki mered engedni az irányítást a kezedbõl. A hétvégén elemedben leszel. Szórakozásra, és szellemi ingerekre fogsz vágyni. Menj hát társaságba!

Kedves Skorpió!
A hét elején a testi épségedre kell a legjobban vigyáznod. Könnyen megsérülhetsz, ha kapkodsz. Minden mozdulatodra figyelj oda! Az utcán, és otthon is! A lakásban több veszélyes helyiség is van. Pl. a konyha, és a fürdõszoba. Nem csak a forró, és éles eszközök, hanem a csúszás miatt. A hét közepén legyél nyitott, mert egy régi ember új szerepben léphet be az életedbe! Nagy jelentõségû infot hoz neked. Emellett még régi érzelmek is feltámadhatnak. Vigyázz, mert ha párkapcsolatban élsz, akkor nem szabad féltékennyé tenned a párod! Pedig a pénteki újhold új kapcsolatot, új szerelmet ígér. A hétvégét töltsd kedved szerint! A legjobb az lenne, ha lazítanál. Ne tervezz semmi megerõltetõt!

Kedves Nyilas!
Remek formában leszel a hét elején. Csak a pénzedre kell vigyáznod. Ne adj kölcsön most senkinek! Mert késõbb te kerülsz majd bajba. Ezen kívül a gyerekednek is mondj nemet! Nem lesz semmi baja, ha nem kap meg mindent azonnal. Ne sajnáld meg, és ne hagyd magad manipulálni! A hét közepén az egészséged legyen a legfontosabb! Közhely, de igaz, hogy ha egészséges vagy mindent meg tudsz oldani. De ha lerobbansz, akkor sokkal nehezebb a legegyszerûbb feladat is. A pénteki újhold is ezt erõsíti meg. Vess be új módszereket a fittséged, és mozgékonyságod megõrzéséért! Hétvégén legyél a pároddal minél többet kettesben! Ha még keresed a párod, akkor most jó az esélyed rá, hogy megtaláld.

Kedves Bak!
Sajnos családi konfliktussal indulhat ez a hét a számodra. Nem lesz könnyû megõrizni a nyugalmadat, mert ez a téma a gyenge pontod. Mégis kövess el mindent! Máskülönben elmérgesedik a helyzet, ami igazán nem cél. A hét közepén egyre jobb passzban leszel. Ekkor egyszerûen átláthatod a helyzet jelentõségét. Sõt kreatívan a megoldásra is rálelhetsz. Ebben a pénteki újhold is hatékony segítséget fog nyújtani. Az is jó, hogy az életkedved, és derûd visszatér. Így mindent sokkal kedvezõbb megvilágításban fogsz látni. A hétvégén menj ki a szabadba! Szívd be a friss levegõt! Majd hosszan fújd ki! Ezzel nem csak a fáradt levegõ, hanem az egész heti feszültség is távozik belõled…

Kedves Vízöntõ!
Hét elején vigyázz, hogy kinek mit mondasz! Kínos helyzetbe keveredhetsz, ha titkot árulsz el valakinek. Nem lehetsz annyira naiv, hogy a másiktól diszkréciót vársz el. A legbölcsebb, ha csendben maradsz. Aztán a párod fogja igényelni a figyelmedet. Lehet, hogy indulatosabban fog beszélni, mint azt te indokoltnak tartod. De jobb, ha nem szólsz rá. A hét közepén az otthonodba váratlan vendég toppanhat be. Fogadd õt szívesen! Fontos infot hoz neked. A pénteki újhold pedig új ajándékkal örvendeztet meg. Ez lehet egy dísztárgy, vagy egy új családtag. A hétvégén foglalkozz a gyermekeddel! Nagy szüksége van a törõdésedre. Találjatok ki közös programot! Pl. állatkert, vagy vidámpark…

Kedves Halak! Hét elején a pénzedre kell vigyáznod. Okosan költs! Lehetõleg most ne vegyél semmi felesleges dolgot! Vedd spórolósra a helyzetet! Ha ez sikerül, akkor nem kell kölcsön kérned. A hét közepén kapcsolódj be minden beszélgetésbe, mert lényeges dolgokat tudhatsz meg! Ha tanulsz, akkor legyél nyitott! Kedvezõ lehetõségek kerülnek eléd. A pénteki újhold új kapukat fog megnyitni. Ami eddig lehetetlennek tûnt, az most lehetségessé válik. Ehhez neked is tenned kell. De szerencsére nem kell megfeszülnöd. Erõlködés nélkül léphetsz egy nagyot. A hétvégét töltsd a családoddal! Velük vidáman fog telni az idõ. Fõleg, ha kimozdultok otthonról. Vagy ha otthon maradtok, akkor játszatok valamit!

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!