2024. április 24. Szerda, György.
 
Nem hóbortból teker Budapestre Kósa LajosForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2010-05-11 09:01:08
Kósa Lajos több hajdú-bihari képviselõtársával együtt kedden reggel fél kilenckor kerékpárral indul Debrecenbõl Budapestre.

Bejelentésük szerint ugyanis kedden reggel fél kilenckor a Nagytemplom elõl négy fideszes képviselõ (Kósa Lajos, Szólláth Tibor, Tasó László és dr. Tiba István) a 33-mas úton elindul Budapestre. Út közben csatlakozik Arnóth Sándor és a Szolnok megyei dr. Fazekas Sándor. Az úti cél a parlament, ahol pénteken ül össze az alakuló  Országgyûlés.

 

Kósa Lajos 1994-ben már elkerekezett oda, s most  magával hívta azokat, akiknek idejük engedi, illetve vállalkoztak az útra. Megjegyezte: 240 kilométer soknak tûnik, de két nap alatt közepes felkészültség mellett is meg lehet csinálni.

Az egészséges életmódra, s arra hívják fel a figyelmet, hogy az egész országban bõvíteni kell a kerékpárutak hálózatát. Kérdésünkre megerõsítette, hogy négy év múlva ebben lényegesen elõrébb tartunk majd. A kerékpáros közlekedés feltételei ezalatt Debrecenben is sokat javulnak majd – utalt a tervekre a polgármester.

 

tovább >>>

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!