2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Földönkívüliek térítettek el egy NASA ûrhajótForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-05-17 11:25:59
UFO-kutatók állítják, idegenek térítettek el egy ûrhajót. Fel akarták venni a kapcsolatot a Földdel.

A Voyager 2 személyzet nélküli ûrszonda 1977 óta kering a világûrben. Az ûrszonda által közvetített furcsa üzenetek most összezavarták a tudósokat. Hartwig Hausdorf német akadémikus szerint a földönkívüliek átvették a hatalmat.

Felküldése óta a Voyager 2 jeleket közvetít a Földre, melyeket a tudósok folyamatosan tanulmányoznak. 2010. április 22-én az adatáramlás hirtelen megváltozott.

A NASA állítja, hogy a repülésért felelõs rendszer szoftverhibája az ok, de Hartwig Hausdorf hisz benne, hogy a földönkívüliek „keze” van a dologban, ugyanis az ûrhajó többi része jól mûködik.

„Ûgy tûnik, mintha valaki átprogramozta vagy eltérítette volna az ûrszondát. Feltehetõleg még nem tudjuk a teljes igazságot” – mondta a német akadémikus.

A Voyager 2 egy 55 nyelvre lefordított üdvözlõ szövegeket tartalmazó lemezt hordoz magával. Azzal a céllal, hátha az ûrhajó találkozik más életformával. Az arannyal bevont fonográf lemez a földi, sokszínû életet mutatja be hangokkal és képekkel.

„Ez egyfajta idõkapszula, aminek célja, hogy Földünk történetét, a mi világunkat közvetítse az idegeneknek.” – mondta Dr. Edward Stone, a projekt egyik tudósa.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!