2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Gépjármûvek mûszaki vizsgáztatása KomádibanForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2010-05-21 13:11:53
Gépkocsik mûszaki vizsgáztatása Komádiban.

Dél Bihar lakóinak sem kell menni távoli helyekre, amikor gépkocsijukat, vagy mezõgazdasági munkagépeiket akarják a környéken lakók, mûszaki vizsgáztatni.

Ez igen elõnyös, hisz idõt és pénzt takarítanak meg ha a Komádiban lévõ szolgáltatást veszik igénybe.

Bálint Lajos Komádiban mûszaki vizsgára szervezi, beosztja az arra jelentkezõket. Hetente két alkalommal, kedden és csütörtökön Debrecenbõl a St. Christofer Kft (Christofer az utazók védõszentje) szakemberei Enyedi Miklós és Kiss Gyõzõ vizsgabiztosok járnak ki Komádi városba, végzik a vizsgálatokat. Enyedi Miklós lapunknak elmondja, hogy semmivel sem különbözik más szervizek vizsgálatától, hisz itt is mindent a gépek végeznek, s az adatokat rögzítik.

A személyi és a tárgyi feltételek adottak.

Bálint Lajos mûszaki vizsgaszervezõ beszámol arról, hogy egy-egy alkalommal átlag 10-15 gépjármû jelentkezik vizsgára. Egy nap tizenötnél többet nem is tudnak fogadni, mert nem engedi a technológia. A gépek mûködése meghatározott idõt vesz igénybe. A pontos adminisztrációs munka is sok idõbe kerül.

A környéken már ismert a komádi mûszaki vizsgáztató állomás jó híre. Körösszegapáti, Körösszakál, Magyarhomorog, Furta Zsáka, Hajdú-Bihar megyei települések gépkocsi és mezõgazdaságigépek tulajdonosai veszik igénybe, de Békés megyébõl Biharugra, Körösnagyharsány és Zsáka településekrõl is érkeznek.

Az ott dolgozó szakemberek szerint a komádi mûszaki állomás szolgáltatásával a gépjármû tulajdonosok meg vannak elégedve.

 

Vmirjáncki József

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!