2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Már 150 ezren adakoztak az árvízkárosultaknakForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-05-25 08:45:06
Már csaknem 150 ezren adakoztak a 1752-es Nemzeti Segélyvonalon, hogy így segítsenek az árvízkárosultaknak.
Az eddig összegyûlt összeget várhatóan még e hét végén elkezdik továbbítani a rászorulókhoz.

Eddig csaknem százötvenezren hívták a 1752-es Nemzeti Segélyvonalat, hogy segítsenek az árvízkárosultakon - egy hívással 250 forintot adnak. A Nemzeti Segélyvonal mögött álló öt karitatív szervezet várhatóan már ezen a hétvégén továbbítani kezdi az összegyûlt pénzt a károsultakhoz.

A 1752 hívásával összegyûlõ adományok gyors átadását az teszi lehetõvé, hogy a Nemzeti Segélyvonal a hívások összegének megfelelõ gyorshitelt kap az OTP Banktól, amely megelõlegezi a telefonszolgáltatóktól a segélyvonalhoz csak hetek múlva beérkezõ emelt díjas hívások összegét. A www.nsv.hu honlap fõoldalán mûködõ gyûjtõszámlálón pillanatról pillanatra követhetõ, hogy éppen mennyi emelt díjas hívás érkezett a segélyvonalra - olvasható a szervezõk hétfõi közleményében.

Közben a három magyarországi mobilszolgáltató is indított múlt szerdán segélyvonalat az ítéletidõ károsultjainak megsegítésére és az árvíz elleni védekezés támogatására. Aki hívja a 1749-es telefonszámot vagy SMS-ben elküldi erre az "ARVIZ" vagy "ÁRVÍZ" szót, 200 forintot adományoz.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!